Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Charlie Sheen propjevao?

27.01.2013. Karla MršanVrijeme čitanja: 1 minuta
http://www.facebook.com/CharlieSheen/

http://www.facebook.com/CharlieSheen/

Roman Coppola objavio je soundtrack za svoj novi film A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III. Iako je izborio glavnu ulogu, Sheenu to očito nije bilo dovoljno, pa se  kontroverzni glumac odlučio ubaciti i na soundtrack. Naime, osim countrya kojeg potpisuje Jason Schwartzman, bivši član grupe Phantom Planeta, na soundtracku će se naći i cover brazilskog klasika ”Aguas de Marco” kojeg pjevaju Katheryn Winnick i Charlie Sheen. Iako njihov cover nije najbolji te više zvuči na parodiju pjesme, Sheen je komentirao kako je zadovoljan snimkom. Download pjesme ”Aguas de Marco” bit će dostupan sredinom veljače na itunesu.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari