Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Charlie Sheen propjevao?

27.01.2013. Karla Mršan
http://www.facebook.com/CharlieSheen/

http://www.facebook.com/CharlieSheen/

Roman Coppola objavio je soundtrack za svoj novi film A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III. Iako je izborio glavnu ulogu, Sheenu to očito nije bilo dovoljno, pa se  kontroverzni glumac odlučio ubaciti i na soundtrack. Naime, osim countrya kojeg potpisuje Jason Schwartzman, bivši član grupe Phantom Planeta, na soundtracku će se naći i cover brazilskog klasika ”Aguas de Marco” kojeg pjevaju Katheryn Winnick i Charlie Sheen. Iako njihov cover nije najbolji te više zvuči na parodiju pjesme, Sheen je komentirao kako je zadovoljan snimkom. Download pjesme ”Aguas de Marco” bit će dostupan sredinom veljače na itunesu.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari