Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Nagradnjača: Chew The Fat! Cro: najpoznatiji zagrebački bass program počinje novu sezonu 18.10.

16.10.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Chew The Fat! Croatia

Foto: Chew The Fat! Croatia

Bez pretjeranog duljenja oko povratka sezone u Zagreb, Chew The Fat! Croatia ekipa se s jeseni vraća u metropolu i obećava još jednu seriju bass partyja. Jedan od najpoznatijih bass programa u Zagrebu udara temelje novoj sezoni u subotu 18. listopada uz gostovanja dvojca Audio InFunktion i Mr. Mehikano iz BiH, te rezidente programa Yesh i DMT. Ovog puta lokacija je zagrebački klub Sirup koji je nakon ljetnog preuređenja otvorio vrata još jednoj zagrebačkoj klupskoj akciji. CTF! Cro osigurava da taj prostor ispunjavaju drum’n’bass, bass house, garage i trap. Ulaznica je 25 kuna do 00:30, 35 kuna nakon. Početak je u 23 sata.

DJ, producent, zvučni dizajner, radijski voditelj, promotor, Audio InFunktion je osoba koju je teško svrstati u neki okvir. S remixevima za Gang Of Four, Frenkija, s DJ nastupima u klubovima po Europi, na festivalima kao što su Sonar i Terraneo, Audio InFunktion uspješno pliva između old school i modernih ritmova. Mr. Mehikano ima svoje prste u sarajevskoj klupskoj večeri Mucha Lucha i predano radi na promoviranju raznih žanrova glazbe, od breakbeata, dubstepa, pa do kvalitetne bass glazbe.

Očevi Chew The Fat!Croatia programa Yesh i DMT, nakon burnog ljeta i nastupanja po obali i kontinentu, nagovijestit će sezonu dobre bassčine i znojenja po klubovima ove subote zajedno s neizostavnim dijelom ekipe MC Tone Tuorom VJ -polygonom zaduženim za vizuale.

CTF! Cro otvorenje sezone je ujedno i zagrijavanje za veliki TOF event 12. prosinca u Pogonu Jedinstvo na koji u goste dolazi jedno od najznačajnijih d’n’b imena današnjice, britanski DJ, producent i BBC-ev radijski voditelj Friction uz jaka lokalna imena.

Ziher dijeli 3×1 upad, a upad možete osvojiti ako svoje ime i prezime ostavite u komentaru. Dobitnike ćemo objaviti na Ziherovoj Facebook stranici u subotu, 18. listopada, u 17h.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari