Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Chris Cooper je Green Goblin!

28.02.2013. Valentina Botica

208909_338902642852319_1646482049_n

Oskarovac Chris Cooper potvrdio je kako će glumiti u novom Amazing Spidermanu Marca Webba, i to Green Goblina. Goblin je bitan lik u franšizi, s obzirom da je on alter ego Normana Osborna. Osborn se prvo prikazuje kao svojevrstan mentor Peteru, prije nego što se pokaže njegova „zelena“ strana. Još nije poznato hoće li se ta strana otkriti u ovom nastavku, ili pak idućem. U originaloj triologiji Spider-Man Goblina je utjelovio Willem Dafoe.

The Amazing Spiderman 2 gledat ćemo u kinima u svibnju 2014., a osim Coopera, tu je naravno i Andrew Garfield kao Peter te Emma Stone kao „the girl“.

Inače, svijet je bio šokiran kada je obznanjeno da će Emma glumiti u filmu, ali ne crvenokosu Mary Jane (Shailene Woodley), već Gwen Stacy, a njih se dvije takoreći bore za Peterovu ljubav, dok su u stvarnom životu Emma i Andrew zapravo u vezi.

Kako će proteći taj cat-fight te kakav će biti Cooperov Green Goblin, vidjet ćemo nažalost tek za godinu dana…

Komentari