Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Christina Applegate povlači se iz serije „Up All Night“

10.02.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Christina Applegate odlučila je napustiti svoj angažman u seriji „Up All Night“. S obzirom na to da upravo ona utjelovljuje Reagan Brinkley, koja je takoreći temeljni ženski lik serije, njen nadomjestak neće biti nimalo lak zadatak za producente.

Povodom priopćenja, o svome odlasku iz serije Applegate je izjavila sljedeće: „ Bilo je veliko iskustvo raditi na „Up All Night“, ali serija je krenula drugačijim kreativnim putem i ja sam odlučila krenuti dalje… Raditi s Lorne Michaels bilo je ostvarenje mojih snova i i zahvalna sam što me uveo u svoju TV obitelj. Nedostajat će mi producenti i ekipa, te im želim sve najbolje.“

Vijest o njenom odlasku došla je svega nekoliko tjedana nakon što je kreator serije, Emily Spivey, otišao zbog neslaganja oko pitanja koja su se ticala kreativnosti, a samim time i daljnjeg tijeka serije. Jedna od već prepoznatih, te u javnosti priznatih promjena, prelazak je na tradicionalniji način snimanja u kojemu jednu kameru zamjenjuje njih nekoliko.

Neovisno spomenutog, NBC nastavlja sa serijom, a kao moguća zamjena navodi se Lisa Kudrow. Međutim, jedan od njenih suradnika, Dan Bucatinsky, demantirao je tu mogućnost.

Nakon svega, možda bi NBC zaista trebao razmisliti o gašenju serije. Međutim, budući da je serija, u kojoj zaposlena majka vodi stalnu bitku s mužem koji ostaje doma s djecom i svojim tvrdoglavim roditeljima, stekla pozamašnu popularnost, ne možemo reći da nije šteta stati baš u trenutku kada su se stvari rasplamsale, a ekipa uigrala.

Komentari