Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Cirkus s C. Chaplinom opet u kinu Europa

11.12.2014. Petra Plivelić
Foto: facebook.com/kino.europa

Foto: facebook.com/kino.europa

Cirkus, nijemi film Charlieja Chaplina, uz glazbenu pratnju orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića prikazivat će se u kinu Europa i ovog prosinca.

Nakon što je za pet izvedbi u studenom pokazan dosad neviđen interes odlučeno je da će se zbog iznimno velikog interesa publike održati još dvije projekcije – u ponedjeljak, 22. prosinca u 18 i u 20 sati, također uz orkestralnu pratnju. Ulaznice su već u prodaji, stoga ako ste zainteresirani ne časite ni časa kako ne biste ostali praznih ruku.

Svečana premijera ovog klasika kinematografije i jedne od najboljih filmskih komedija privukla je u kino Europa velik broj zaljubljenika u film i glazbu. U prepunoj dvorani posjetitelji su uživali u filmsko-glazbenom spektaklu kojim se Zagreb pridružio obilježavanju 125. godišnjice rođenja Charlieja Chaplina diljem svijeta.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari