Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Film

Cirkus s C. Chaplinom opet u kinu Europa

11.12.2014. Petra Plivelić
Foto: facebook.com/kino.europa

Foto: facebook.com/kino.europa

Cirkus, nijemi film Charlieja Chaplina, uz glazbenu pratnju orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića prikazivat će se u kinu Europa i ovog prosinca.

Nakon što je za pet izvedbi u studenom pokazan dosad neviđen interes odlučeno je da će se zbog iznimno velikog interesa publike održati još dvije projekcije – u ponedjeljak, 22. prosinca u 18 i u 20 sati, također uz orkestralnu pratnju. Ulaznice su već u prodaji, stoga ako ste zainteresirani ne časite ni časa kako ne biste ostali praznih ruku.

Svečana premijera ovog klasika kinematografije i jedne od najboljih filmskih komedija privukla je u kino Europa velik broj zaljubljenika u film i glazbu. U prepunoj dvorani posjetitelji su uživali u filmsko-glazbenom spektaklu kojim se Zagreb pridružio obilježavanju 125. godišnjice rođenja Charlieja Chaplina diljem svijeta.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari