Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Cirkus s C. Chaplinom opet u kinu Europa

11.12.2014. Petra PlivelićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/kino.europa

Foto: facebook.com/kino.europa

Cirkus, nijemi film Charlieja Chaplina, uz glazbenu pratnju orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića prikazivat će se u kinu Europa i ovog prosinca.

Nakon što je za pet izvedbi u studenom pokazan dosad neviđen interes odlučeno je da će se zbog iznimno velikog interesa publike održati još dvije projekcije – u ponedjeljak, 22. prosinca u 18 i u 20 sati, također uz orkestralnu pratnju. Ulaznice su već u prodaji, stoga ako ste zainteresirani ne časite ni časa kako ne biste ostali praznih ruku.

Svečana premijera ovog klasika kinematografije i jedne od najboljih filmskih komedija privukla je u kino Europa velik broj zaljubljenika u film i glazbu. U prepunoj dvorani posjetitelji su uživali u filmsko-glazbenom spektaklu kojim se Zagreb pridružio obilježavanju 125. godišnjice rođenja Charlieja Chaplina diljem svijeta.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari