Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Cirkus s C. Chaplinom opet u kinu Europa

11.12.2014. Petra Plivelić
Foto: facebook.com/kino.europa

Foto: facebook.com/kino.europa

Cirkus, nijemi film Charlieja Chaplina, uz glazbenu pratnju orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića prikazivat će se u kinu Europa i ovog prosinca.

Nakon što je za pet izvedbi u studenom pokazan dosad neviđen interes odlučeno je da će se zbog iznimno velikog interesa publike održati još dvije projekcije – u ponedjeljak, 22. prosinca u 18 i u 20 sati, također uz orkestralnu pratnju. Ulaznice su već u prodaji, stoga ako ste zainteresirani ne časite ni časa kako ne biste ostali praznih ruku.

Svečana premijera ovog klasika kinematografije i jedne od najboljih filmskih komedija privukla je u kino Europa velik broj zaljubljenika u film i glazbu. U prepunoj dvorani posjetitelji su uživali u filmsko-glazbenom spektaklu kojim se Zagreb pridružio obilježavanju 125. godišnjice rođenja Charlieja Chaplina diljem svijeta.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari