Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Zbog greške promotora poznato prvo ime Coachelle 2015.

23.12.2014. Patricia Pajk
Foto: facebook.com/coachella

Foto: facebook.com/coachella

Coachella je onaj festival preko bare koji navodno diktira modne trendove svakog ljeta. Coachella se održava u sunčanoj Kaliforniji u gradu Indio koji je od Los Angelesa udaljen nekih 200 kilometara. Održava se još od 1999., osim 2000. kada se nije održala zbog financijskih problema koje su doživjeli zbog prve Coachelle. Sljedeće izdanje je između 10. i 12. travnja, odnosno 17. i 19. travnja.

Dok čekamo službenu objavu lineupa, zbog greške promotora procurila je informacija da će na Coachelli zasvirati Flying Lotus. Grešku je napravio promotor iz Dublina, vjerojatno ne razmišljajući o tome da službena stranica još nije objavila ni jedno ime lineupa. Odabir ovog izvođača ne čudi jer je njegov ovogodišnji album “You’re Dead!” zapalio publiku.

Flying Lotus je trebao nastupiti u Dublinu, no pošto se datum poklapao s nastupom na Coachelli promotor je objavio na svojoj Facebook stranici da se show u Dublinu odgađa za deset dana jer FlyLo ima neke druge obaveze u Americi. Nakon mnogo pitanja kakve to obaveze ima među komentarima na post, promotor je odgovorio da nastupa na Coachelli. Screenshot odgovora pogledajte ovdje.

Imena headlinera sljedeće Coachelle još se ne znaju, ali šuška se da su među njima AC/DC, Jack White i Drake. 

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari