Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Coldplay snima novi album i zvat će se 'A Head Full Of Dreams'

05.12.2014. Tin Đudajek
Foto: www.facebook.com/coldplay

Foto: www.facebook.com/coldplay

Coldplay je nedavno potvrdio kako rade na novom albumu, a Chris Martin je u intervjuu s Zane Loweom za BBC Radio 1 izjavio kako će album biti naslovljen ”A Head Full Of Dreams”. Martin je rekao kako će ovo biti njihov sedmi studijski album i način na koji gledaju na njega je kao da završavaju zadnju knjigu Harry Pottera.

Martin je dodao kako to ne znači da nakon ovoga neće biti nastavka Coldplaya, već kako mora o tome razmišljati kao o završetku poglavlja, inače ne bi dali cijele sebe u taj album. Zadnji album Coldplaya, “Ghost Stories”, izašao je u svibnju ove godine, a Martin je dodao kako je odlično to što su se odmah vratili u studio jer rade potpuno drugačije stvari. Napomenuo je kako bi nakon rada u studiju napokon mogli krenuti na turneju.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Komentari