Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Coldplay snima novi album i zvat će se 'A Head Full Of Dreams'

05.12.2014. Tin Đudajek
Foto: www.facebook.com/coldplay

Foto: www.facebook.com/coldplay

Coldplay je nedavno potvrdio kako rade na novom albumu, a Chris Martin je u intervjuu s Zane Loweom za BBC Radio 1 izjavio kako će album biti naslovljen ”A Head Full Of Dreams”. Martin je rekao kako će ovo biti njihov sedmi studijski album i način na koji gledaju na njega je kao da završavaju zadnju knjigu Harry Pottera.

Martin je dodao kako to ne znači da nakon ovoga neće biti nastavka Coldplaya, već kako mora o tome razmišljati kao o završetku poglavlja, inače ne bi dali cijele sebe u taj album. Zadnji album Coldplaya, “Ghost Stories”, izašao je u svibnju ove godine, a Martin je dodao kako je odlično to što su se odmah vratili u studio jer rade potpuno drugačije stvari. Napomenuo je kako bi nakon rada u studiju napokon mogli krenuti na turneju.

(Visited 104 times, 2 visits today)

Komentari