Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Coldplay snima novi album i zvat će se 'A Head Full Of Dreams'

05.12.2014. Tin Đudajek
Foto: www.facebook.com/coldplay

Foto: www.facebook.com/coldplay

Coldplay je nedavno potvrdio kako rade na novom albumu, a Chris Martin je u intervjuu s Zane Loweom za BBC Radio 1 izjavio kako će album biti naslovljen ”A Head Full Of Dreams”. Martin je rekao kako će ovo biti njihov sedmi studijski album i način na koji gledaju na njega je kao da završavaju zadnju knjigu Harry Pottera.

Martin je dodao kako to ne znači da nakon ovoga neće biti nastavka Coldplaya, već kako mora o tome razmišljati kao o završetku poglavlja, inače ne bi dali cijele sebe u taj album. Zadnji album Coldplaya, “Ghost Stories”, izašao je u svibnju ove godine, a Martin je dodao kako je odlično to što su se odmah vratili u studio jer rade potpuno drugačije stvari. Napomenuo je kako bi nakon rada u studiju napokon mogli krenuti na turneju.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Komentari