Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Coldplay snima novi album i zvat će se 'A Head Full Of Dreams'

05.12.2014. Tin ĐudajekVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/coldplay

Foto: www.facebook.com/coldplay

Coldplay je nedavno potvrdio kako rade na novom albumu, a Chris Martin je u intervjuu s Zane Loweom za BBC Radio 1 izjavio kako će album biti naslovljen ”A Head Full Of Dreams”. Martin je rekao kako će ovo biti njihov sedmi studijski album i način na koji gledaju na njega je kao da završavaju zadnju knjigu Harry Pottera.

Martin je dodao kako to ne znači da nakon ovoga neće biti nastavka Coldplaya, već kako mora o tome razmišljati kao o završetku poglavlja, inače ne bi dali cijele sebe u taj album. Zadnji album Coldplaya, “Ghost Stories”, izašao je u svibnju ove godine, a Martin je dodao kako je odlično to što su se odmah vratili u studio jer rade potpuno drugačije stvari. Napomenuo je kako bi nakon rada u studiju napokon mogli krenuti na turneju.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari