Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Conan O’Brien na malim ekranima do 2015.

02.04.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/teamcoco

facebook.com/teamcoco

TBS je obnovio kasnovečernji talk show poznatog Conana O’Briena, koji je tamo stigao nakon fijaska s NBC-evim Tonight Showom, sve do studenog 2015. godina što znači da će Conan proslaviti svoj peti rođendan na kanalu posvećenom komediji.

Podsjetimo se, NBC je trenutačno ponovno u problemima oko Tonighta nakon napada voditelja Jaya Lena na mrežu kroz protekle tjedne u kojima je NBC potonuo u rejtinzima, i to dovoljno da ga sustigne Univision (kanal koji emitira latinoameričke telenovele). Tako se čak govori o Lenovoj smjeni mlađim Jimmyjem Fallonom. No, ironijom sudbine (ili bolje rečeno kvalitetnim PR-om) gledanost The Tonight Showa je dosegla najviše brojke posljednjih nekoliko mjeseci.

Inače, TBS je ovo druga obnova u tjedan dana nakon Cougar Towa, serije “prijateljice” Courtney Cox, koja je dobila svoju petu sezonu prošli tjedan.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari