Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Conan O’Brien na malim ekranima do 2015.

02.04.2013. Nikola Šimić
facebook.com/teamcoco

facebook.com/teamcoco

TBS je obnovio kasnovečernji talk show poznatog Conana O’Briena, koji je tamo stigao nakon fijaska s NBC-evim Tonight Showom, sve do studenog 2015. godina što znači da će Conan proslaviti svoj peti rođendan na kanalu posvećenom komediji.

Podsjetimo se, NBC je trenutačno ponovno u problemima oko Tonighta nakon napada voditelja Jaya Lena na mrežu kroz protekle tjedne u kojima je NBC potonuo u rejtinzima, i to dovoljno da ga sustigne Univision (kanal koji emitira latinoameričke telenovele). Tako se čak govori o Lenovoj smjeni mlađim Jimmyjem Fallonom. No, ironijom sudbine (ili bolje rečeno kvalitetnim PR-om) gledanost The Tonight Showa je dosegla najviše brojke posljednjih nekoliko mjeseci.

Inače, TBS je ovo druga obnova u tjedan dana nakon Cougar Towa, serije “prijateljice” Courtney Cox, koja je dobila svoju petu sezonu prošli tjedan.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari