Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Conan O’Brien na malim ekranima do 2015.

02.04.2013. Nikola Šimić
facebook.com/teamcoco

facebook.com/teamcoco

TBS je obnovio kasnovečernji talk show poznatog Conana O’Briena, koji je tamo stigao nakon fijaska s NBC-evim Tonight Showom, sve do studenog 2015. godina što znači da će Conan proslaviti svoj peti rođendan na kanalu posvećenom komediji.

Podsjetimo se, NBC je trenutačno ponovno u problemima oko Tonighta nakon napada voditelja Jaya Lena na mrežu kroz protekle tjedne u kojima je NBC potonuo u rejtinzima, i to dovoljno da ga sustigne Univision (kanal koji emitira latinoameričke telenovele). Tako se čak govori o Lenovoj smjeni mlađim Jimmyjem Fallonom. No, ironijom sudbine (ili bolje rečeno kvalitetnim PR-om) gledanost The Tonight Showa je dosegla najviše brojke posljednjih nekoliko mjeseci.

Inače, TBS je ovo druga obnova u tjedan dana nakon Cougar Towa, serije “prijateljice” Courtney Cox, koja je dobila svoju petu sezonu prošli tjedan.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari