Istaknuto
22.10.2018.

Knjige su odličan izbor u svakom slučaju! Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

Film

Corey Stoll dobio glavnu ulogu u del Torovu The Strainu

27.04.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/pages/Corey-Stoll-Fan-Page

Foto:Facebook.com/pages/Corey-Stoll-Fan-Page

Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth, Pacific Rim, Hellboy) dao je glavnu ulogu Coreyu Stollu u nadolazećoj televizijskoj seriji The Strain.
The Strain je književna trilogija koju je del Toro napisao sa Chuckom Hoganom. Nakon što nije mogao pridobiti kupce kako bi razvio seriju, agent ga je nagovorio da pretoči ideju u književnost, što je i napravio s partnerom Hoganom.
Zasad se ne zna koliko će imati epizoda, iako je del Toro prije nekoliko godina planirao The Strain razviti do čak pet sezona.
Stoll će tumačiti glavnu ulogu, doktora Ephraima Goodweathera koji vodi zdravstveni krizni stožer u trenutku kada se nepoznati virus počne širiti. Goodweather otkrije da je virus prastari oblik vampirizma. On ga pokušava suzbiti, a u ulozi istrebljivača virusa će mu se pridružiti Kevin Durand.

Foto:Facebook.com/KevinDurandFanPage

Foto:Facebook.com/KevinDurandFanPage

Navodno se mreža FX zainteresirala za otkupljivanje serije, u kojem slučaju postoji mogućnost da bi Carlton Cuse(Sons of Anarchy) pisao scenarij. Del Toro je izjavio da će on sigurno režirati pilot, a koautor knjiga Hogan bi isto trebao ostati na setu.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari