Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Glazba

Festival Croatia Rocks objavio prvi dio lineupa

10.12.2014. Patricia Pajk
Foto: facebook.com/croatiarocks

Foto: facebook.com/croatiarocks

Iduće godine nas očekuje jedan novi festival na našoj obali, Croatia Rocks, koji je zapravo maleno dijete Ibiza Rocksa koji slavi deseti rođendan. Na Zrću, već dobro poznatoj party lokaciji kako Hrvatima, tako i strancima, održat će se Croatia Rocks od 19. do 23. srpnja. Objavljen je prvi dio lineupa, a karte su u prodaji od 12. prosinca.

Očekuju nas live nastupi Clean Bandita, Junglea, Kate Tempest, Kwabs, Shura, Black Honey, Anushka, The Bulletproof Bomb, a još uvijek nisu svi objavljeni. DJ setove odvrtjet će Rudimental, Zane Lowe, Wilkinson i mnogi drugi, a kao poseban gost najvaljen je Fatboy Slim, veteran s bogatom karijerom koji nikada nije razočarao svojim i dalje svježim i vedrim nastupom.

Naravno,  kakav bi to festival bio bez boat partya? Definitivno čudan za nas, pa će tako neki od boat party domaćina biti: Black Butter Records, Eton Messy, Ibiza Rocks Allstars, Reggae Roast, Shut The Front Door i mnogi drugi.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari