Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

14.03.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute ZIherung je nova serija članaka koja će pokriti albume koje je naš Luka Sinković slušao ili koji su ga samo okrznuli, a da su objavljeni u mjesecu iz naslova.

Glazba

Festival Croatia Rocks objavio prvi dio lineupa

10.12.2014. Patricia PajkVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/croatiarocks

Foto: facebook.com/croatiarocks

Iduće godine nas očekuje jedan novi festival na našoj obali, Croatia Rocks, koji je zapravo maleno dijete Ibiza Rocksa koji slavi deseti rođendan. Na Zrću, već dobro poznatoj party lokaciji kako Hrvatima, tako i strancima, održat će se Croatia Rocks od 19. do 23. srpnja. Objavljen je prvi dio lineupa, a karte su u prodaji od 12. prosinca.

Očekuju nas live nastupi Clean Bandita, Junglea, Kate Tempest, Kwabs, Shura, Black Honey, Anushka, The Bulletproof Bomb, a još uvijek nisu svi objavljeni. DJ setove odvrtjet će Rudimental, Zane Lowe, Wilkinson i mnogi drugi, a kao poseban gost najvaljen je Fatboy Slim, veteran s bogatom karijerom koji nikada nije razočarao svojim i dalje svježim i vedrim nastupom.

Naravno,  kakav bi to festival bio bez boat partya? Definitivno čudan za nas, pa će tako neki od boat party domaćina biti: Black Butter Records, Eton Messy, Ibiza Rocks Allstars, Reggae Roast, Shut The Front Door i mnogi drugi.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari