Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Festival Croatia Rocks objavio prvi dio lineupa

10.12.2014. Patricia Pajk
Foto: facebook.com/croatiarocks

Foto: facebook.com/croatiarocks

Iduće godine nas očekuje jedan novi festival na našoj obali, Croatia Rocks, koji je zapravo maleno dijete Ibiza Rocksa koji slavi deseti rođendan. Na Zrću, već dobro poznatoj party lokaciji kako Hrvatima, tako i strancima, održat će se Croatia Rocks od 19. do 23. srpnja. Objavljen je prvi dio lineupa, a karte su u prodaji od 12. prosinca.

Očekuju nas live nastupi Clean Bandita, Junglea, Kate Tempest, Kwabs, Shura, Black Honey, Anushka, The Bulletproof Bomb, a još uvijek nisu svi objavljeni. DJ setove odvrtjet će Rudimental, Zane Lowe, Wilkinson i mnogi drugi, a kao poseban gost najvaljen je Fatboy Slim, veteran s bogatom karijerom koji nikada nije razočarao svojim i dalje svježim i vedrim nastupom.

Naravno,  kakav bi to festival bio bez boat partya? Definitivno čudan za nas, pa će tako neki od boat party domaćina biti: Black Butter Records, Eton Messy, Ibiza Rocks Allstars, Reggae Roast, Shut The Front Door i mnogi drugi.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari