Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Vizart

Dan otvorenih vrata ateliera – Cash & carry

25.04.2013. Ziher.hr
Foto: PR

Foto: PR

U subotu 4. svibnja 2013. godine, s početkom u 10h na Jabukovcu 10 održat će se Dan otvorenih vrata Nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Devetu godinu zaredom taj će događaj obilježiti i studentska izložba Cash & Carry. Radi se o izložbi u organizaciji studenata nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti sa svrhom pružanja uvida u suvremenu hrvatsku umjetničku scenu kroz upoznavanje s mladim umjetnicima na najneposredniji način- u njihovom radnom okruženju. U sklopu manifestacije održat će se i humanitarna akcija za pomoć Centru za autizam u Zagrebu i dugogodišnjem modelu Akademije. Ugodnoj atmosferi pridonijet će i cjelodnevni glazbeni program tokom kojeg će nastupiti Threesome, Radost!, Mika Male i mnogi drugi, a druženje će se nastaviti u clubu Jabuka.

Događaje je zamišljen kao promotivno edukacijski projekt s težištem na komunikaciji studenata i publike, prezentaciji i vrednovanju umjetničkih djela, praktičnom upoznavanju s organiziranjem likovnih manifestacija, marketingom, razvijanju sponzorske i medijske suradnje kroz umjetnost i svijest o potrebi za humanitarnim djelovanjem. Izložba će trajati do 19 sati.

(Visited 206 times, 2 visits today)

Komentari