Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Vizart

Dan otvorenih vrata ateliera – Cash & carry

25.04.2013. Ziher.hr
Foto: PR

Foto: PR

U subotu 4. svibnja 2013. godine, s početkom u 10h na Jabukovcu 10 održat će se Dan otvorenih vrata Nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Devetu godinu zaredom taj će događaj obilježiti i studentska izložba Cash & Carry. Radi se o izložbi u organizaciji studenata nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti sa svrhom pružanja uvida u suvremenu hrvatsku umjetničku scenu kroz upoznavanje s mladim umjetnicima na najneposredniji način- u njihovom radnom okruženju. U sklopu manifestacije održat će se i humanitarna akcija za pomoć Centru za autizam u Zagrebu i dugogodišnjem modelu Akademije. Ugodnoj atmosferi pridonijet će i cjelodnevni glazbeni program tokom kojeg će nastupiti Threesome, Radost!, Mika Male i mnogi drugi, a druženje će se nastaviti u clubu Jabuka.

Događaje je zamišljen kao promotivno edukacijski projekt s težištem na komunikaciji studenata i publike, prezentaciji i vrednovanju umjetničkih djela, praktičnom upoznavanju s organiziranjem likovnih manifestacija, marketingom, razvijanju sponzorske i medijske suradnje kroz umjetnost i svijest o potrebi za humanitarnim djelovanjem. Izložba će trajati do 19 sati.

(Visited 213 times, 1 visits today)

Komentari