Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Vizart

Dan otvorenih vrata ateliera – Cash & carry

25.04.2013. Ziher.hr
Foto: PR

Foto: PR

U subotu 4. svibnja 2013. godine, s početkom u 10h na Jabukovcu 10 održat će se Dan otvorenih vrata Nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Devetu godinu zaredom taj će događaj obilježiti i studentska izložba Cash & Carry. Radi se o izložbi u organizaciji studenata nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti sa svrhom pružanja uvida u suvremenu hrvatsku umjetničku scenu kroz upoznavanje s mladim umjetnicima na najneposredniji način- u njihovom radnom okruženju. U sklopu manifestacije održat će se i humanitarna akcija za pomoć Centru za autizam u Zagrebu i dugogodišnjem modelu Akademije. Ugodnoj atmosferi pridonijet će i cjelodnevni glazbeni program tokom kojeg će nastupiti Threesome, Radost!, Mika Male i mnogi drugi, a druženje će se nastaviti u clubu Jabuka.

Događaje je zamišljen kao promotivno edukacijski projekt s težištem na komunikaciji studenata i publike, prezentaciji i vrednovanju umjetničkih djela, praktičnom upoznavanju s organiziranjem likovnih manifestacija, marketingom, razvijanju sponzorske i medijske suradnje kroz umjetnost i svijest o potrebi za humanitarnim djelovanjem. Izložba će trajati do 19 sati.

(Visited 195 times, 1 visits today)

Komentari