Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Vizart

Dan žena kroz fotografiju: Javna debata i izložba

07.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook/ Hrvatsko debatno drustvo

Foto: Facebook/ Hrvatsko debatno drustvo

Hrvatsko debatno društvo poziva vas na javnu debatu koja će se održati 9. ožujka u sklopu umjetničke izložbe studenata Likovne Akademije. S obzirom na to da je tema umjetničke izložbe Dan žena, srednjoškolski debatanti debatirat će na tezu “Treba poboljšati pravni status žena u društvu”. Osim same izložbe i debate, proglasit će se i pobjednici Foto natječaja ”Dan žena kroz fotografiju” koji je organiziran od strane Hrvatskog debatnog društva za sve osnovnoškolce i srednjoškolce Grada Zagreba s ciljem poticanja mladih da kritički razmišljaju o ljudskim pravima i njihovom kršenju. Istog dana bit će izložene najbolje fotografije, prema mišljenju stručnog žirija.

“Prava žena” tema je godine Hrvatskog debatnog društva. Na debatnim turnirima učenici su debatirali na brojne teze iz ovog područja. Javna debata koja će se održati u ponedjeljak dio je tog ciklusa kojem je želja osvijestiti među mladima problematiku oko prava žena te položaja žena u društvu. Mjesto održavanja debate je Kuća Europe u Cesarčevoj 6 s početkom u 12,45 sati.
Raspored događaja:
12,00 – 12,40 Izložba studenata Likovne akademije U Zagrebu (udruga Pensat)
12,45 – 13,30 Javna debata srednjoškolskih učenika na navedenu temu
13,30 – 14,00 Proglašenje najboljih radova u 3 kategorije foto natječaja

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari