Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Knjige

Danas u Booksi s knjigama i životinjama

23.12.2014. Janja Žganec
Foto: booksa.hr

Foto: booksa.hr

Danas u 17 sati Booksa, u suradnji s udrugom Futura, daj šapu, spašava one potrebite poklona u zadnji čas.  Sistem je poznat, primaju donacije od 10 kuna, a zauzvrat nam nude knjige sa svojih polica.

Futura, koja brine za napuštene životinje, ovom će prilikom prodavati svoje majice i slike s motivima životinja akademske slikarice Koraljke Polaček. Ovisno o izboru, vaše donacije idu napuštenim životinjama ili ozvučenju u Booksi.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari