Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Knjige

Danielle Trussoni stiže u Zagreb

30.04.2013. Marta Reljanović
Foto: naklada ljevak

Foto: naklada ljevak

Zagreb je u zadnje vrijeme bio gost mnogim poznatim licima, a jedno poznato svim ljubiteljima spekulativne fikcije stiže u četvrtak, 9. svibnja. Tada će se u 21 sat, u VIP Clubu, održati promocija nove knjige Danielle Trussoni, Angelopolis.

Američka spisateljica, Danielle Trussoni, svoju je karijeru započela objavljivanjem tekstova u časopisima The New York Times Magazine, Telegraph Magazine, The New York Times Book Review, no javnosti se u potpunosti predstavila svojom knjigom memoara Falling Though the Earth. Knjiga je prevedena na 32 jezika zbog velikog interesa publike, a New York Times ju je proglasio najboljom knjigom 2006. godine. Također, objavila je roman Angeologija čiji je nastavak Angelopolis.

Roman Angelopolis napeta je priča o zavođenju i oslobađanju, o potrazi za blagom i božanskim ratovima, u kojoj se isprepleću ruska carska prošlost, suvremena genetika i poznati pohod arhanđela Gabrijela u svježem, novom susretu povijesti i mita.  Pisan je smjesom žanrova, od fantastike, trilera, misterija, krimića, povijesnog romana do ljubića. Naći će se ponešto za svakoga.

Trussoni će gostovati i na SFeraKonu, sajmu SF-a koji se održava na FER-u od 10.-12.svibnja.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Komentari