Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

Darkside, Klaxons i Mark Ronson dolaze na For Festival na Hvaru!

19.02.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/for.festival

Foto: facebook.com/for.festival

Festival elektronske glazbe s otoka Hvara For Festival objavio je prva imena ovogodišnjeg line-upa. Drugo izdanje ovog jedinstvenog boutique festivala smještenog u idiličnost otoka Hvara održat će se od četvrtka, 19. lipnja, do nedjelje, 22. lipnja.

Kao i prošle godine, večeri su rezervirane za live koncerte u Venerandi, nakon čega slijede cjelonoćni partiji na plaži uz najzanimljivija i najinovativnija imena plesne i elektronske glazbe. S obzirom na prirodne ljepote Hvara, ljetni dani su stvoreni za uživanje na plažama uz odabranu glazbenu podlogu.

Ove godine na Hvaru će zasvirati Darkside, projekt elektroničara Nicolasa Jaara i multiinstrumentalista Davea Harringtona, zatim britanski nu-rave-indie bend Klaxons, te post-industrial eksperimentalni elektroničari Factory Floor, čiji je istoimeni prošlogodišnji debitantski album dobio iznimne pohvale.

Uz njih će DJ setove odvrtjeti poznati britanski producent Mark Ronson, londonski DJ Erol Alkan te Storm Queen. Ostali zasad potvrđeni izvođači su Movement, Tensnake, Kelela, Maurice Fulton, Daniel Wang, Psychemagik, Tiger & Woods, Bok Bok, Fort Romeau, i Ghost Culture.

U prodaji je samo 2500 ulaznica, čineći For intimnim festivalom. Ulaznice koštaju 220 eura, ali naknadno će vjerojatno biti pušten ograničen broj ex-yu ulaznica po nižoj cijeni.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari