Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

17.01.2013. Iva Lapić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Hrvatski dvojac Dash i Koolade dio su stvaranja novog albuma svima nam znanog Masta Kille, člana kultnog Wu Tang Clana.  Točnije, naši  hip hop producenti  tvorci su beatova za dvije pjesme, Dash potpisuje beat za singl “Cali Sun” na kojem  gostuje Kurrupt (iz Snoop Doggovog Da Dogg Pounda), a Koolade potpisuje produkciju  singla “What U See”.

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

Član Bolesne braće Baby Dooks surađivao je Masta Killom na albumu “No Said Date” , a Koolade je bio autor beata za pjesmu “Good” na albumu “More Fish” Ghostface Killaha.

Tko je krivac za ovu suradnju ?

Do suradnje između naših producenata i kultnog Wu Tang Clana došlo je nakon što je njihov menadžer, Phat Phillie  dao CD s instrumentalima ekipi iz Wu Tang Clana kada su gostovali u Zagrebu.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari