Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

17.01.2013. Iva Lapić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Hrvatski dvojac Dash i Koolade dio su stvaranja novog albuma svima nam znanog Masta Kille, člana kultnog Wu Tang Clana.  Točnije, naši  hip hop producenti  tvorci su beatova za dvije pjesme, Dash potpisuje beat za singl “Cali Sun” na kojem  gostuje Kurrupt (iz Snoop Doggovog Da Dogg Pounda), a Koolade potpisuje produkciju  singla “What U See”.

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

Član Bolesne braće Baby Dooks surađivao je Masta Killom na albumu “No Said Date” , a Koolade je bio autor beata za pjesmu “Good” na albumu “More Fish” Ghostface Killaha.

Tko je krivac za ovu suradnju ?

Do suradnje između naših producenata i kultnog Wu Tang Clana došlo je nakon što je njihov menadžer, Phat Phillie  dao CD s instrumentalima ekipi iz Wu Tang Clana kada su gostovali u Zagrebu.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari