Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

17.01.2013. Iva LapićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Hrvatski dvojac Dash i Koolade dio su stvaranja novog albuma svima nam znanog Masta Kille, člana kultnog Wu Tang Clana.  Točnije, naši  hip hop producenti  tvorci su beatova za dvije pjesme, Dash potpisuje beat za singl “Cali Sun” na kojem  gostuje Kurrupt (iz Snoop Doggovog Da Dogg Pounda), a Koolade potpisuje produkciju  singla “What U See”.

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

Član Bolesne braće Baby Dooks surađivao je Masta Killom na albumu “No Said Date” , a Koolade je bio autor beata za pjesmu “Good” na albumu “More Fish” Ghostface Killaha.

Tko je krivac za ovu suradnju ?

Do suradnje između naših producenata i kultnog Wu Tang Clana došlo je nakon što je njihov menadžer, Phat Phillie  dao CD s instrumentalima ekipi iz Wu Tang Clana kada su gostovali u Zagrebu.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari