Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

David Lynch najavio novi album “The Big Dream”

04.06.2013. Teuta Butuči
Foto: www.facebook.com/davidlynchofficial

Foto: www.facebook.com/davidlynchofficial

Drugi solo-album američkog redatelja i vizualnog umjetnika Davida Lyncha, naslovljen “The Big Dream”, najavljen je za 16.srpnja ove godine. Osim 11 originalnih pjesama, Lynch je uključio i obradu Dylanove The Ballad of Hollis Brown te pjesmu I’m Waiting Here na kojoj surađuje sa švedskom kantautoricom Lykke Li.

Osjećam se malo više samopouzdanije (u vezi s novim albumom), i osjećam kao da su pjesme potpunije.” izjavio je Lynch u intervjuu za američki časopis Billboard. ” ‘Bolje’  je čudna riječ, no jednostavno osjećam da smo se s ovim albumom popeli stepenicu gore. Mislim da je u redu nadati se tome, jel’da? ”

“The Big Dream” nasljednik je albuma “Crazy Clown Time” iz 2011., koji je bio prilično dobro prihvaćen od strane publike i kritičara. Lynch je također objavio i popis pjesama s albuma.

David Lynch – The Big Dream

01 The Big Dream

02 Star Dream Girl

03 Last Call

04 Cold Wind Blowin

05 The Ballad of Hollis Brown (Bob Dylan cover)

06 Wishin’ Well

07 Say It

08 We Rolled Together

09 Sun Can’t Be Seen No More

10 I Want You

11 The Line It Curves

12 Are You Sure

13 I’m Waiting Here [ft. Lykke Li] (bonus track)

 

David Lynch ft. Lykke Li – I’m Waiting Here

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari