Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

David O. Russel i Jennifer Lawrence ponovno surađuju!

20.02.2013. Nikola Šimić
facebook.com/happinesstherapy

facebook.com/happinesstherapy

Prije nekoliko dana odjeknula je vijest kako će redatelj David O. Russell ponovno surađivati s glavnim glumcima filma za koji je ove godine po drugi put nominiran za najboljeg redatelja (Silver Linings Playbook), Bradleyem Cooperom i Jennifer Lawrence u filmu prethodno poznatom pod nazivom American Bullshit. Radnja filma smještena je u  kasne sedamdesete i prati operaciju FBI-a naziva Abscam koja je za cilj imala uhvatiti korumpirane američke članove Kongresa. U projektu sudjeluju i bivši Russellovi suradnici, Amy Adams i Christian Bale čiju će ženu glumiti Lawrence. Ako je suditi po uspjehu ovogodišnjeg filma smještenog u kasne sedamdesete te pedigreu glumaca koji sudjeluju, a naravno i redatelju,za The Movie Formerly Known As American Bullshit već sada možemo reći kako će zasigurno konkurirati za pokojeg Oscara.

blogs.indiewire.com

blogs.indiewire.com

No, to nije ponovna suradnja o kojoj naslov govori budući da Deadline prenosi kako je The Weinstein Company (odgovorna i za nastanak Silver Linings Playbooka i Djanga Unchained, i to samo ove godine) pribavila prava na sljedeći Russellov projekt (poslije filma o Abscamu) koji se opisuje kao američka epska ljubavna priča temeljena na stvarnim događajima. Tako će Jennifer Lawrence glumiti i u tom filmu naziva The Ends Of  The Earth što dovodi broj suradnji redatelja i glumice na tri filma (i to zaredom). Scenarij filma potpisuje scenarist ovogodišnjeg vodećeg filma u borbi za najvažnijeg Oscara, Arga, Chris Terrio.

thisisfakediy.co.uk

thisisfakediy.co.uk

A za one koji nikako da se zasite Silver Linings Playbooka, dobra vijest (doduše već dugo poznata, ali ponavljanje je majka znanja) dolazi u obliku suradnje glavnih glumaca filma. Tako će Bradley Cooper i Jennifer Lawrence u filmu Serena glumiti bračni par u vrijeme Velike depresije koji se suočava s činjenicom da žena ne može imati djecu. Redateljica filma je dobitnica Oscara za najbolji strani film prije dvije godine za danski In a Better World (na danskom Hævnen što znači osveta… čini se da mi nismo jedini s “originalnim” smislom za prevođenje filmskih naslova), Susanne Bier. Film u kina dolazi već u rujnu ove godine (bar što se tiče SAD-a) stoga fanovi filmskog para neće trebati dugo čekati.

 

Komentari