Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Video: Novi album Deep Purplea još nema naziv

09.01.2013. Ida BencunVrijeme čitanja: 1 minuta

1969

Legendarni rockeri Deep Purple objavili su kratak video isječak kao najavu svog novog albuma. Ian Gillian prošli mjesec je rekao kako su snimili novi album te da je to fantastična zbirka pjesama. Iako je uglavnom napisan u Europi, album je snimljen s producentom Bobom Ezrinom u Nashvilleu, u Tennesseeju. Naslovi pjesama uključuju: “Out Of Hand,” “Hell To Pay,” “Weirdistan,” “Uncommon Man” i “Above And Beyond,” od kojih posljednja odaje počast dugogodišnjem klavijaturistu benda Jonu Lordu, koji je preminuo prošle godine.

Nakon Rapture Of The Deep iz 2005. slijedi objava ovog albuma koji je čak 19. po redu studijski album. Njegovo je ime još pod upitnikom što vidimo iz samog isječka, a možemo ga očekivati krajem travnja.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari