Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Video: Novi album Deep Purplea još nema naziv

09.01.2013. Ida Bencun

1969

Legendarni rockeri Deep Purple objavili su kratak video isječak kao najavu svog novog albuma. Ian Gillian prošli mjesec je rekao kako su snimili novi album te da je to fantastična zbirka pjesama. Iako je uglavnom napisan u Europi, album je snimljen s producentom Bobom Ezrinom u Nashvilleu, u Tennesseeju. Naslovi pjesama uključuju: “Out Of Hand,” “Hell To Pay,” “Weirdistan,” “Uncommon Man” i “Above And Beyond,” od kojih posljednja odaje počast dugogodišnjem klavijaturistu benda Jonu Lordu, koji je preminuo prošle godine.

Nakon Rapture Of The Deep iz 2005. slijedi objava ovog albuma koji je čak 19. po redu studijski album. Njegovo je ime još pod upitnikom što vidimo iz samog isječka, a možemo ga očekivati krajem travnja.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Komentari