Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Denzel Washington u postapokaliptičnom trileru

07.06.2013. Inja Drače
Foto: facebook.com/FlightMovie

Foto: facebook.com/FlightMovie

Denzel Washington ponovo nastupa u postapokaliptičnome trileru. Riječ je o filmu Shovel Ready, adaptaciji istoimene, zasad neobjavljene knjige pisca Adama Sternbergha. Knjiga će biti objavljena početkom iduće godine, kada će nam dati detaljniji uvid u radnju.

Washington će utjeloviti plaćenog ubojicu koji dobiva posao da ubije kćer moćnoga evangelista. Međutim, prolazeći kroz koralnu dilemu, postaje njezin zaštitinik, umjesto krvnik. Radnja je smještena u uništeni, postapokaliptični New York gdje se ljudi povezuju u digitalni svijet radi komunikacije.

Washingtona imamo prilike vidjeti prije ovog ZF-a, već ove godine, 9. kolovoza u 2 Guns s Markom Wahlbergom.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari