Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Denzel Washington u postapokaliptičnom trileru

07.06.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/FlightMovie

Foto: facebook.com/FlightMovie

Denzel Washington ponovo nastupa u postapokaliptičnome trileru. Riječ je o filmu Shovel Ready, adaptaciji istoimene, zasad neobjavljene knjige pisca Adama Sternbergha. Knjiga će biti objavljena početkom iduće godine, kada će nam dati detaljniji uvid u radnju.

Washington će utjeloviti plaćenog ubojicu koji dobiva posao da ubije kćer moćnoga evangelista. Međutim, prolazeći kroz koralnu dilemu, postaje njezin zaštitinik, umjesto krvnik. Radnja je smještena u uništeni, postapokaliptični New York gdje se ljudi povezuju u digitalni svijet radi komunikacije.

Washingtona imamo prilike vidjeti prije ovog ZF-a, već ove godine, 9. kolovoza u 2 Guns s Markom Wahlbergom.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari