Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Depeche Mode: ”Novi album ima nešto magično u sebi!”

24.01.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Depeche Mode priređuje fanovima poslasticu i najavljuje puštanje novog albuma!

Njihov 13. album ”Delta Machine” bit će pušten u prodaju  25. ožujka u Velikoj Britaniji, a dan kasnije u SAD-u. Ovoj glazbenoj kolekciji prethodit će pjesma Heaven s glazbenim spotom koji će se prikazati na Vevou 1. veljače. ”Želim da se ljudi osjećaju dobro slušajući ovaj album, da nađu nekakav mir. Jednostavno ima nešto magično u sebi.” izjavio je Martin Gore, a Dave Gahan dodao je: ”Kada shvatimo da album počinje zvučati prenormalno, mi to uništimo i dodamo mu organski Depeche Mode zvuk. ”Delta Machine” nije ništa drukčiji i jedva čekam da ga svi naši fanovi čuju.”

 Popis pjesama koje će se naći na albumu:

1. ‘Welcome to My World’
2. ‘Angel’
3. ‘Heaven’
4. ‘Secret to the End’
5. ‘My Little Universe’
6. ‘Slow’
7. ‘Broken’
8. ‘The Child Inside’
9. ‘Soft Touch/Raw Nerve’
10. ‘Should Be Higher’
11. ‘Alone’
12. ‘Soothe My Soul’
13. ‘Goodbye’

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari