Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Knjige

Deveti anarhistički sajam knjiga

28.03.2013. Borna Molnar-ErhatićVrijeme čitanja: 1 minuta
http://www.ask-zagreb.org/

http://www.ask-zagreb.org/

Sljedeći tjedan, točnije od 5. do 7. travnja, održava se deveti po redu Anarhistički sajam knjiga. Sajam okuplja brojne domaće i strane izdavače kojima je zajednička poveznica slobodarska literatura. Uz ponudu velikog broja knjiga, pamfleta i časopisa, Sajam ima i popratni program predavanja, performansa i predstavljanja stranih anarhističkih distribucija i inicijativa.

Prvog dana imat ćete priliku prisustvovati gostovanju švedskog aktivista i pisca Gabriela Kuhana, koji će održati tribinu o ulozi nogometa u današnjem društvu i postojanju mogućnosti da nogomet postane “sredstvo oslobođenja”, umjesto da je samo “opijum za mase”. Nakon tribine slijedi promocija višejezičnog projekta „Anarhistička biblioteka“ a za kraj dana iz susjedne Slovenije gostuju aktivisti koji će govoriti o političkom stanju, izazovima i uspjesima prosvjeda i pokreta protiv političkih elita koji su nedavno zahvatili Sloveniju.

U subotu će se pričati o situaciji s anarhističkim pokretima u Bjelorusiji, Italiji, Grčkoj te Južnoj Americi , a jesmo li i u kojoj mjeri svi mi špijunirani, moći ćete saznati na predavanju pod nazivom „Tehnike nadzora i tehnologija… i kako im se oduprijeti“.

Sajam i sav popratni program održava se u galeriji Nova u Teslinoj 7, osim u subotu ujutro kada se prodaja i razmjena knjiga seli u zelenilo Zrinjevca.

(Visited 92 times, 1 visits today)

Komentari