Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Dexter: Prvi sneak peek u prvu epizodu zadnje sezone

19.04.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 1 minuta

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja i pretpostavljanja, Showtime je potvrdio da će nadolazeća osma sezona Dextera biti – zadnja. Serija je zapravo prema planovima trebala završiti jednu sezonu prije, zaključno sa sedmom, ali zbog, naravno, novaca i popularnosti koju serija donosi kanalu, produžena je do osme sezone.

Izvršna producentica Sara Colleton o dodavanju sezone i konačnoj završnici serije rekla je:
„Od samog početka, kada sam počela raditi pilot-epizodu, znala sam da će to biti projekt za sedam godina. Drago mi je da možemo trajati osam godina, ali ne želim da postanemo stari i otrcani. Želim da završimo dok smo još visoko. Uvijek je mudro sam otići s pozornice prije nego što ti kažu da odeš s pozornice.“

Očekivana osma sezona ove će godine krenuti ranije – umjesto na jesen, moći ćemo je gledati već 30. lipnja. Razlog za to je nova serija Ray Donovan, kojoj će Dexter biti lead-in.

Evo jedan mali sneak-peek prve epizode, koji je objavljen na službenoj stranici.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Komentari