Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Dexter: Prvi sneak peek u prvu epizodu zadnje sezone

19.04.2013. Valentina Botica

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja i pretpostavljanja, Showtime je potvrdio da će nadolazeća osma sezona Dextera biti – zadnja. Serija je zapravo prema planovima trebala završiti jednu sezonu prije, zaključno sa sedmom, ali zbog, naravno, novaca i popularnosti koju serija donosi kanalu, produžena je do osme sezone.

Izvršna producentica Sara Colleton o dodavanju sezone i konačnoj završnici serije rekla je:
„Od samog početka, kada sam počela raditi pilot-epizodu, znala sam da će to biti projekt za sedam godina. Drago mi je da možemo trajati osam godina, ali ne želim da postanemo stari i otrcani. Želim da završimo dok smo još visoko. Uvijek je mudro sam otići s pozornice prije nego što ti kažu da odeš s pozornice.“

Očekivana osma sezona ove će godine krenuti ranije – umjesto na jesen, moći ćemo je gledati već 30. lipnja. Razlog za to je nova serija Ray Donovan, kojoj će Dexter biti lead-in.

Evo jedan mali sneak-peek prve epizode, koji je objavljen na službenoj stranici.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari