Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Dexter: Prvi sneak peek u prvu epizodu zadnje sezone

19.04.2013. Valentina Botica

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja i pretpostavljanja, Showtime je potvrdio da će nadolazeća osma sezona Dextera biti – zadnja. Serija je zapravo prema planovima trebala završiti jednu sezonu prije, zaključno sa sedmom, ali zbog, naravno, novaca i popularnosti koju serija donosi kanalu, produžena je do osme sezone.

Izvršna producentica Sara Colleton o dodavanju sezone i konačnoj završnici serije rekla je:
„Od samog početka, kada sam počela raditi pilot-epizodu, znala sam da će to biti projekt za sedam godina. Drago mi je da možemo trajati osam godina, ali ne želim da postanemo stari i otrcani. Želim da završimo dok smo još visoko. Uvijek je mudro sam otići s pozornice prije nego što ti kažu da odeš s pozornice.“

Očekivana osma sezona ove će godine krenuti ranije – umjesto na jesen, moći ćemo je gledati već 30. lipnja. Razlog za to je nova serija Ray Donovan, kojoj će Dexter biti lead-in.

Evo jedan mali sneak-peek prve epizode, koji je objavljen na službenoj stranici.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari