Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Film

DiCaprio uzima stanku od glume: Odbio glavnu ulogu u filmu o Steveu Jobsu

05.10.2014. Lucija Curavić
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Leonardo DiCaprio prvo je trebao glumiti samo u novom filmu o Jobsu, potom se odlučio na snimanje The Revenanta, da bi u konačnici ostao samo pri tom projektu i u potpunosti odbacio film o suosnivaču Applea, a proširile su se i glasine da će uzeti pauzu od glume.

Zločesti jezici reći će da ga je Akademija konačno slomila, pa je glumac odlučio odmoriti dok ne naiđe scenarij dovoljno dobar koji će mu donijeti zlatnog kipića. Inače, projekt ne prati najbolja sreća. Prvo je David Fincher odustao od režiranja zbog nesuglasica sa Sonyjem, a sada i DiCaprio od glavne uloge. Saznaje se kako sada umjesto njega razmatraju  Christiana Balea (koji je bio prvi Fincherov izbor)Matta DamonaBena Afflecka i Bradleya Coopera (iako teško da će Affleck prihvatiti obzirom da ozbiljno razmatra glavnu ulogu u The Accountant).

Ipak, zločesti jezici su samo to- zločesti. DiCaprio ima niz fantastičnih projekata iza sebe koji su iziskivali dosta kreativne energije i duži godišnji odmor ima savršenog smisla. Uostalom internet je opterećen njegovim Oscarom vjerojatno više nego on sam. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti tko će u konačnici glumiti Jobsa, ali i s kojim projektima će se talentirani glumac uhvatiti ukoštac jednom kad stanka završi.

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari