Istaknuto
13.07.2017.

Osim što Šimek aktivno radi na novim materijalima, publiku će počastiti dvostrukim nastupom na Ferragosto JAM festivalu u Orahovici. Na Izštekanom stageu predstavlja se u solo izdanju, dok će sa svojim matičnim bendom She Loves Pablo nastupiti na glavnoj pozornici kao support metal divovima braći Cavalera, osnivačima čuvene Sepulture. Povodom tih nastupa i novog singla razgovarali s jednim od najboljih vokala hrvatske scene.

09.07.2017.

U skrivenim ambijentima diljem Lijepe naše i ovog nas ljeta čekaju najpoznatiji dramski naslovi, opere i baleti. Provjerite što sve nude Dubrovačke ljetne igre, Splitsko ljeto, Kazalište Ulysses, Riječke ljetne noći, Histrioni i Ljetne noći Teatra Exit.

Nagrade

Dijelimo upade za VVhile i ### u Klubu

08.05.2015. Ziher.hr

Zagrebački klub Klub ugostit će beogradski dvojac VVhile i sisački ### 13. svibnja, a ovim će prostorom harati bučne,hrapave melodije, ali i sanjivi, slojeviti glazbeni nanosi.

VVhile su osnovali u Beogradu, 6. lipnja 2011., Andrija Spičanović i Stevan  Ćirović. Počevši kao punk rock skupina naglo prerastaju svoje granice i prelaze u eksperimentalni noise i pop zvuk. Besramno, povezuju grubost gitarskih riffova sa falsetto pjevanjem, zavodljivo bubnjanje s nečim što će vam uništiti uši atmosferičnim zvukovima pejzaža. U lipnju 2012. izdaju EP “VVhile is Vanity”, a njihov debitantski album “MORE” izdan je u studenom 2014. On sadrži deset pjesama koje savršeno opisuju njihov rad u protekle tri godine, a prvi singl “Wrong Face Wrong Palm” najavio je izlazak samog albuma. Remixali su ga i trojica od najistaknutijih imena srpske elektronske scene, HETEM, Thinker i Mars Flowers.

###, čije se  ime izgovara udaranjem o najbliži predmet,  je instrumentalni noise trio koji svoji rock na punk način grade u sjeni industrijskih dimnjaka i drveća Siska.  Sasvim slučajno i impulzivno uspostavili su doktrinu „do it yourself, do it simple“, pa se tako osim muzike izražavaju i kroz film, omote, plakat i sitne nestašluke. Do sada su izdali seriju kratkih EP-ova, „Ljestve“ i „Mulj“ 2013, koji su se našli  i na split kazeti s Punčkama, te „Olovo“ na kojem dovode Naranču (Esc Life, Hemendex), Anju (Punčke) i Žunu (Hesperian Death Horse) kao goste na basu, koji im se nekada pridruže i live. Posljedni video za † 300 naopakih križeva † snimljen u industrijskoj pustoši Siska, istaknut je među ostalima na Žutom titlu i Beehy.pe –u u izboru najzanimljivijih videa 2014, dok se EP „Olovo“ našao na nekoliko rekgionalnih top lista.

[###] Foto: Valentina Cetin/Ziher.hr

Foto: Valentina Cetin/Ziher.hr

Koncert organizira YEM, a karte se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 25kn, dok će na dan koncerta ( ako ih ostane) cijena ulaznica biti 35kn. Broj ulaznica je zbog kapaciteta Kluba ograničen na 150.

Ziher vam dijeli 2×2 upada za ovaj koncert, a sve što trebate napraviti je ispod članka u komentaru ostaviti vaše ime i prezime. Sretne dobitnike izvlačimo dan prije koncerta.

Komentari