Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

14.03.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute ZIherung je nova serija članaka koja će pokriti albume koje je naš Luka Sinković slušao ili koji su ga samo okrznuli, a da su objavljeni u mjesecu iz naslova.

Glazba

DJ Radionice by Venom slavi 7. rođendan u sklopu Jabba Ton-a

08.03.2013. Iva LapićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

DJ Radionica by DJ Venom ove subote će  proslaviti sedmi rođendan u prostornima Kseta. Povodom istog pripremaju nam JabbaTon turntablism edition. Na pozornici će biti osam gramofona na kojima ćete moći vidjeti najmodernije egzibicije. Vrata Kseta otvaraju se u 22 sata, a upad će se plaćati 20kn do 00:30, a 30 kn poslije.

U goste dolaze:

DJ Raid (Marčelo, Filter crew, SRB)

Trenutačno živi u Beogradu, gdje vodi i Dj radionicu, a našoj publici je poznat zbog svojih dolazaka s reperom Marcelom u sastavu Filter crewa. Najveći diskografski uspjeh mu je sudjelovanje na albumu King of the Decks od DJ Revolution-a s trakom Raided R,a za vrijeme svog boravka u Švicarskoj osvojio je scratch  prvenstvo.

DJ Korda

On je zadužen za mash up set od funka, breaksa, drumbe .Dolazi iz Požarevca i jedan je od istaknutih članova Raid-ove dj radionice.

DJ Mrki

Tkođer je istaknutih čulan Rid-ove daj radionice. Mladi turntablist dolazi iz Novog Pazara, a od sad je surađivao s Frenkijem i Edom Majkom na frenkijevom novome albumu.

Scratchmaster UCE (Shazalakazoo, SRB)

Legendarno ime beogradske scratch scene, zagrebačkoj publici je poznatiji sa svojih nastupa sa Shazalakazoo. Do njega možemo dočekivati samo neočekivanog.

DJ Jopa

Jopa dolazi iz Rijeke , poznati je klubski Dj. Točnije bavi se preciznim funky cutovima uz često mijenjanje semplova. Od njega ćemo uz turntablism čuti i mash up DJ set.

DJ Nine

Jedan od najvećih potencijala turntablisma i dj-inga generalno, dolazi iz Drniša i veoma je spretan u svom poslu.

DJ Venom (JabbaTon, Zg)

Bivši član ST!llnessa i Generation81, dugogodišnji voditelj DJ radionice čiji se rođendan salvi ove subote. Član JabbaTon kolektiva, višestruki DMC prvak Hrvatske te trostruki svjetski DMC finalist.

Besplatna turntanblism radionica

Svi gore navedeni će biti instruktori, radionica će se održati tokom dana u prostorima Centra za kulturu i film “August Cesarec” na adresi Bleiweisova 24 s početkom u 14 h pa sve do 19 h.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari