Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Dječaci, Brkovi i S.A.R.S. spremni za veliki riječki Tulum

07.11.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press / S.A.R.S.

Foto: Press / S.A.R.S.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja Tuluma, kada su headlineri bili Dubioza Kolektiv, zakazano je novo okupljanje u Dvorani Mladosti 14. studenoga kada će nastupiti S.A.R.S., Brkovi i Dječaci. Sva tri izvođača bilježe fenomenalne rezultate ove godine.

S.A.R.S. dolazi u Rijeku s etiketom osvajača Velike dvorane Doma sportova. Koncert koji je održan 25. listopada potpuno je rasprodan, a njegovi odjeci čuli su se u cijeloj regiji. Gotovo da nema medija koji nije prenio nevjerojatnu atmosferu iz Zagreba, a primjetno je da je na svirci bilo jako puno ljudi iz Rijeke i Istre. Uz veliku i raskošnu produkciju S.A.R.S. će ponovo stati na pozornicu dvorane na Trsatu i proći kroz set listu najvećih hitova među kojima će biti Buđav lebac, Perspektiva, Ratujemo ti i ja, To rade, Rakija, Lutka, Klinka i mnoge druge. 

Foto: Press / Brkovi

Foto: Press / Brkovi

Punk-folk-wellness mašina Brkovi jedna su od koncertno najaktivnijih domaćih grupa, te se po veličini hypea i broju koncerata opasno približavaju S.A.R.S.-u.  Osim što su s beogradskom ekipom mnogo puta podjelili stage, glavni vokal Brkova – Shamso69 – gostuje im u velikom hitu i izrazitom koncertnom favoritu Ti, ti, ti. Na Tulum u Rijeku Brkovi se vraćaju nakon što su oduševili prošle godine. Zadnji album “Pizda materina” koji se, kao i ostatak diskografije, može skinuti s njihovog službenog web sitea pogurao je Brkove par koraka prema većim koncertnim prostorima i vodećim festivalskim slotovima. Do kraja godine bend će, uz Rijeku, nastupiti u Zadru, Šibeniku, Zagrebu, ali i preko granice u Mostaru, Beogradu i Kranju.

Foto: facebook.com/djecaci

Foto: facebook.com/djecaci

Splitsko-zagrebački hip-hop trio Dječaci nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine” koja je rasprodana u rekordnom roku, ovih mjeseci pripremaju treće izdanje. Poslije Struje, prvog singla s predstojećeg albuma, Dječaci su predstavili i novu pjesmu Bile starke te su na svoj način odlučili odgovoriti na aktualne modne trendove u Splitu i Hrvatskoj. Bez obzira na tematiku, Dječaci su još jednom pokazali da imaju što reći, a u prilog tome govori činjenica da u nešto više od mjesec dana pjesma ima gotovo 250 tisuća pregleda na Youtubeu. Trenutno je u tijeku snimanje videospota za aktualan singl.

Kroz punih pet sati live nastupa, Tulum će opet uz izuzetno povoljne cijene ulaznica Rijeci ponuditi sjanu jednodnevnu zabavu uz neka od trenutno najatraktivnijih imena regionalne rock i hip hop scene. Cijeli događaj dešava se pod pokroviteljstvom Tuborg Open Fair platforme i riječkog Radio Korza. Cijena ulaznice iznosi 55 kn, a na dan koncerta cijena je 70 kn.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Komentari