Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Film

Djed Mraz i ja: Lopov, klinac i Pariz noću – što bi moglo poći po krivu?

03.12.2014. Paula BračkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: http://www.blitz-cinestar.hr/

Foto: http://www.blitz-cinestar.hr/

Ako vam je dosta jedno te istih božićnih filmova koji se maratonski vrte na našim televizijskim ekranima već godinama, zaputite se ovih dana u najbliže kino i nasmijte se novoj francuskoj komediji Djed Mraz i ja. Redatelj Alexandre Coffre donosi vam duhovitu i otkačenu priču o neobičnom prijateljstvu koje će vas ugrijati ovog prosinca. Radnja govori o lopovu koji je pronašao kreativan način da u vrijeme Božića upada u domove ljudi i pljačka ih jer, naime, prerušen je u Djeda Mraza, a tko bi pomislio da dobroćudni Djedica ustvari ima loše namjere?

S druge strane, imamo šestogodišnjeg Antoinea koji sanja o susretu s Djedom Mrazom, a božićno čudo mu se dogodi jedne noći kad se na njegovom balkonu bradom i kapom pojavi upravo on. No taj simpatični djedica ne nosi vreću s poklonima, nego u nju trpa sve vrijedno na što naiđe. Antoine svejedno odlučuje poći u noć sa svojim junakom i pomoći mu u brojnim pothvatima što rezultira nizom neočekivanih situacija.

Film će biti kinima od 4. prosinca pa imate dobrih dvadesetak dana da vas ova humorna i topla priča uvede u blagdanskih duh.

(Visited 135 times, 1 visits today)

Komentari