Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Film

Djed Mraz i ja: Lopov, klinac i Pariz noću – što bi moglo poći po krivu?

03.12.2014. Paula Bračko
Foto: http://www.blitz-cinestar.hr/

Foto: http://www.blitz-cinestar.hr/

Ako vam je dosta jedno te istih božićnih filmova koji se maratonski vrte na našim televizijskim ekranima već godinama, zaputite se ovih dana u najbliže kino i nasmijte se novoj francuskoj komediji Djed Mraz i ja. Redatelj Alexandre Coffre donosi vam duhovitu i otkačenu priču o neobičnom prijateljstvu koje će vas ugrijati ovog prosinca. Radnja govori o lopovu koji je pronašao kreativan način da u vrijeme Božića upada u domove ljudi i pljačka ih jer, naime, prerušen je u Djeda Mraza, a tko bi pomislio da dobroćudni Djedica ustvari ima loše namjere?

S druge strane, imamo šestogodišnjeg Antoinea koji sanja o susretu s Djedom Mrazom, a božićno čudo mu se dogodi jedne noći kad se na njegovom balkonu bradom i kapom pojavi upravo on. No taj simpatični djedica ne nosi vreću s poklonima, nego u nju trpa sve vrijedno na što naiđe. Antoine svejedno odlučuje poći u noć sa svojim junakom i pomoći mu u brojnim pothvatima što rezultira nizom neočekivanih situacija.

Film će biti kinima od 4. prosinca pa imate dobrih dvadesetak dana da vas ova humorna i topla priča uvede u blagdanskih duh.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Komentari