Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Djed Mraz i ja: Lopov, klinac i Pariz noću – što bi moglo poći po krivu?

03.12.2014. Paula Bračko
Foto: http://www.blitz-cinestar.hr/

Foto: http://www.blitz-cinestar.hr/

Ako vam je dosta jedno te istih božićnih filmova koji se maratonski vrte na našim televizijskim ekranima već godinama, zaputite se ovih dana u najbliže kino i nasmijte se novoj francuskoj komediji Djed Mraz i ja. Redatelj Alexandre Coffre donosi vam duhovitu i otkačenu priču o neobičnom prijateljstvu koje će vas ugrijati ovog prosinca. Radnja govori o lopovu koji je pronašao kreativan način da u vrijeme Božića upada u domove ljudi i pljačka ih jer, naime, prerušen je u Djeda Mraza, a tko bi pomislio da dobroćudni Djedica ustvari ima loše namjere?

S druge strane, imamo šestogodišnjeg Antoinea koji sanja o susretu s Djedom Mrazom, a božićno čudo mu se dogodi jedne noći kad se na njegovom balkonu bradom i kapom pojavi upravo on. No taj simpatični djedica ne nosi vreću s poklonima, nego u nju trpa sve vrijedno na što naiđe. Antoine svejedno odlučuje poći u noć sa svojim junakom i pomoći mu u brojnim pothvatima što rezultira nizom neočekivanih situacija.

Film će biti kinima od 4. prosinca pa imate dobrih dvadesetak dana da vas ova humorna i topla priča uvede u blagdanskih duh.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari