Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Dodijeljene ovogodišnje Juno nagrade: Prevlast mladih izvođača

21.04.2013. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Dodijeljene su Juno nagrade za 2013. godinu.  Među ovogodišnjim dobitnicima možemo istaknuti Leonard Cohena koji je od odnio nagradu za najboljeg izvođača ispred Justin Biebera i Deadmau5a.  The Weekend je dobio nagradu u kategoriji za najbolje nove izvođače i za najbolju R&B/Soul izvedbu,  te Grimes kao pobjednika u kategoriji za najbolji album (“Visions”).

Juno nagrade se dodjeljuju od 1970. kanadskim izvođačima za postignuća u umjetničkom i tehničkom aspektu glazbene industrije, a ovogodišnje nagrade su dodjeljivanje redom mladim i relativno novim izvođačima.

Izvođač godine: Leonard Cohen

Najbolji novi izvođač: The Weekend

Pop album godine: Carly Rae Jepsen, album “Kiss”

Najbolji album alternativne glazbe: Metric, album “Synthetica”

Rock album godine: Rush, album “Clockwork Angels”

Najbolji album elektronske glazbe: Grimes “Visions”

Video godine: Drake za izvedbu: HYFR, direktor: Director X.

Te mnogi drugi..

 

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari