Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Film

Downton Abbey: 4 sezona donosi kraj još jednog lika! Ili ipak ne?

02.03.2013. Rebeka Lesac
foto;facebook.com/downtonabbey

foto;facebook.com/downtonabbey

Spoiler Alert!

I dok se još neki obožavatelji Downton Abbeya nisu pomirili s tragičnim smrtima Lady Sybil(Jessica Brown Findlay) i Matthewa (Dan Stevens ) još je jedan odlazak najavljen za novu sezonu. Očaravajućim hodnicima Highclere dvorca više neće  uzdignute glave koračati i sarkastičnim upadicama zagorčavati dan svima u svojem prisutstvu glavna  sluškinja Core Crawley – Miss O’Brien.

Nakon odrađene tri sezone, Jessica Brown Findlay je zaključila da je došlo vrijeme da napusti seriju i posveti se nekim drugim projektima. Svoj odlazak, kaže, ne smatra lošim izborom, a sa sobom nosi samo ugodne uspomene sa seta i ponos na odlično utjelovljen lik kojeg opisuje dostojnim prezira no vrlo izazovnim za glumu. Kako njen lik neće umrijeti već samo napustiti imanje obitelji Crawley, ostaje otvorena mogućnost povratka ili bar posjete.

Kako ne biste pomislili da nova sezona nosi samo loše vijesti, prenosimo glasine o potencijalno novom odabraniku Lady Mary kojeg bi trebao tumačiti Tom Ellis a svjedočit ćemo i pojavi prvog negroida u toj uspješnoj britanskoj seriji. Prvu epizodu imat ćemo priliku pogledati ove godine u rujnu.

Komentari