Istaknuto
16.08.2018.

Iako je zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Film

Downton Abbey: 4 sezona donosi kraj još jednog lika! Ili ipak ne?

02.03.2013. Rebeka Lesac
foto;facebook.com/downtonabbey

foto;facebook.com/downtonabbey

Spoiler Alert!

I dok se još neki obožavatelji Downton Abbeya nisu pomirili s tragičnim smrtima Lady Sybil(Jessica Brown Findlay) i Matthewa (Dan Stevens ) još je jedan odlazak najavljen za novu sezonu. Očaravajućim hodnicima Highclere dvorca više neće  uzdignute glave koračati i sarkastičnim upadicama zagorčavati dan svima u svojem prisutstvu glavna  sluškinja Core Crawley – Miss O’Brien.

Nakon odrađene tri sezone, Jessica Brown Findlay je zaključila da je došlo vrijeme da napusti seriju i posveti se nekim drugim projektima. Svoj odlazak, kaže, ne smatra lošim izborom, a sa sobom nosi samo ugodne uspomene sa seta i ponos na odlično utjelovljen lik kojeg opisuje dostojnim prezira no vrlo izazovnim za glumu. Kako njen lik neće umrijeti već samo napustiti imanje obitelji Crawley, ostaje otvorena mogućnost povratka ili bar posjete.

Kako ne biste pomislili da nova sezona nosi samo loše vijesti, prenosimo glasine o potencijalno novom odabraniku Lady Mary kojeg bi trebao tumačiti Tom Ellis a svjedočit ćemo i pojavi prvog negroida u toj uspješnoj britanskoj seriji. Prvu epizodu imat ćemo priliku pogledati ove godine u rujnu.

(Visited 870 times, 1 visits today)

Komentari