Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Downton Abbey: 4 sezona donosi kraj još jednog lika! Ili ipak ne?

02.03.2013. Rebeka Lesac
foto;facebook.com/downtonabbey

foto;facebook.com/downtonabbey

Spoiler Alert!

I dok se još neki obožavatelji Downton Abbeya nisu pomirili s tragičnim smrtima Lady Sybil(Jessica Brown Findlay) i Matthewa (Dan Stevens ) još je jedan odlazak najavljen za novu sezonu. Očaravajućim hodnicima Highclere dvorca više neće  uzdignute glave koračati i sarkastičnim upadicama zagorčavati dan svima u svojem prisutstvu glavna  sluškinja Core Crawley – Miss O’Brien.

Nakon odrađene tri sezone, Jessica Brown Findlay je zaključila da je došlo vrijeme da napusti seriju i posveti se nekim drugim projektima. Svoj odlazak, kaže, ne smatra lošim izborom, a sa sobom nosi samo ugodne uspomene sa seta i ponos na odlično utjelovljen lik kojeg opisuje dostojnim prezira no vrlo izazovnim za glumu. Kako njen lik neće umrijeti već samo napustiti imanje obitelji Crawley, ostaje otvorena mogućnost povratka ili bar posjete.

Kako ne biste pomislili da nova sezona nosi samo loše vijesti, prenosimo glasine o potencijalno novom odabraniku Lady Mary kojeg bi trebao tumačiti Tom Ellis a svjedočit ćemo i pojavi prvog negroida u toj uspješnoj britanskoj seriji. Prvu epizodu imat ćemo priliku pogledati ove godine u rujnu.

(Visited 859 times, 1 visits today)

Komentari