Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

DriveIN kino i četiri projekcije domaćih i holivudskih kino hitova

28.03.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ driveinkino zagreb 2015.

Foto: facebook.com/ driveinkino zagreb 2015.

Dobre se stare (možda ne toliko stare, ali sigurno popularne) gradsko-filmske tradicije nastavljaju i ovog proljeća. Ljepše će nam vrijeme donijeti početkom 4.mjeseca ponovno program DriveIN kina. U nostalgiji za vremenima kada su se filmovi redovito gledali u limenim ljubimcima, uz povremeno “ljubovanje” na prednjim sjedalima, u Prisavlju, na poligonu Kockica i vi ćete se moći dovesti svojim ljubimcima i možda uz film ljubovati, a možda samo uživati u projekciji.

Ondje će vas, osim dobrih filmova, dočekati i ekipa iz Studija smijeha kao i prilika da se dokažete u Playstation turniru, a posebno za one koji ljubuju, organizirane su igrice za parove.

S obzirom da je pogledati film bez kakvoga pića ili grickalica gotovo jednako grijehu, dočekat će vas i bogati asortiman filmskih gastro dodataka. Ulaz je besplatan, a za sve one koji na žalost ne posjeduju limene nego možda samo dlakave ili nikakve ljubimce, dovoljno je da sjednete na bicikl ili tramvaj s dekicom pod rukom i nađete svoje mjesto pod velikim platnom.

DriveIN kino održavat će se 11., 12. te 18. i 19. travnja. Prva projekcija, ona 11.travnja bit će filma Dallas Buyers Club za kojeg je 2014., Matthew McCounaghey dobio Oscara za glavnu ulogu, 12. travnja očekuje vas Sonja i bik, film domaće redateljice Vlatke Vorkapić, 18.travnja pričom odlazimo u science fiction zonu s Divergent, a zadnja će projekcija (ona 19.travnja) biti pogodna i za male i za velike sa animiranim filmom Free Birds.

Ne propustite iskoristiti toplije vrijeme za uživanje u dobrim filmovima i uputite se pješke ili automobilom na Prisavlje.

(Visited 221 times, 1 visits today)

Komentari