Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Dubioza kolektiv seli iz Doma sportova u Arenu Zagreb

23.10.2017. Ziher.hrFoto: Los Angeles Agency

Koncert Dubioze kolektiv 17. studenog u Domu sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja! U danima kada se potražnja za ulaznicama jako zahuktala organizatori su donijeli odluku o preseljenju koncerta u najveću hrvatsku dvoranu – Arenu Zagreb!

Postoji neka tajna, ali duboka veza Dubioze i Zagreba. Nakon objave “Apsurdistana” 2013. godine Dom sportova je bio prva velika dvorana koju je bend rasprodao (čak devet dana uoči održavanja), a nakon koje je slijedio ostatak regije – Sarajevo, Split, Beograd, Ljubljana, Skopje, Sofija i pulska Arena. Sada, neposredno nakon objave novog albuma “Pjesmice za djecu i odrasle”, Dubioza kreće prema zagrebačkoj Areni.

Rezultat je to ogromnog interesa i jedini logičan odabir s obzirom na mnoge okolnosti. Dom sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja, a želje za ulaznicama tek sada počinju strelovito rasti. Grupa nije htjela dodavati još jedan nastup 18. studenog, pronalazak dodatnog datuma nekad kasnije nije bio moguć zbog prenatrpanog rasporeda, a Zagreb u ovom trenu nije u koncertnim planovima za 2018. godinu. Stoga se selidba u Arenu 17. studenog pokazala kao najbolji izbor zbog kojeg brojni zainteresirani neće ostati razočarani. Iako takva akcija vuče izuzetno visoke dodatne troškove, bend i organizator inzistirali su na zadržavanju cijena pristupačnih svima.

Ulaznice za Arenu

U prodaji će se naći ulaznice za Parter, Donju i Gornju tribinu. Za Parter će biti pušteno u prodaju svega 700 ulaznica po cijeni od 90 kn. Uvode se sektori Donja tribina, po cijeni od 110 kn do 5. studenog i 130 kn od 6. studenog do koncerta te Gornja tribina po cijeni od 90 kn do 5. studenog i 100 kn od 6. studenog do dana koncerta. Prodaja ulaznica krenula je danas točno u 12:00 na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Ulaznice za Dom sportova vrijede za Arenu i to isključivo za sektor Parter. Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica htjeti ići na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti na mail info@laa.hr najkasnije do petka, 3. studenog gdje će dobiti upute gdje i kako će zamjeniti svoje ulaznice.

U ponedjeljak, 13. studenog Menart će objaviti dugoočekivani novi album “Pjesmice za djecu i odrasle” s kojeg su već skinuta dva singla Himna generacije i duet s Dinom Dvornikom Treba mi zraka.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari