Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Film

Dumb & Dumber To: opet ćemo gledati Harryja i Lloyda

20.06.2013. Valentina Botica

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Warner Bros.i New Line Cinema nedavno su odbili realiziranje nastavka po nekima kultnog filma – Glup i gluplji, iliti ga Dumb & Dumber To. Međutim, da je to glupo ili još gluplje ne slažu se Universal Pictures i Red Granite Pictures, koji su objavili da će se film ostvariti. Braća Farelly već su napravili scenarij, a kako kažu, ovaj su trenutak čekali dugo.

„Kažem vam, ovo je malo remek djelo. Toliko je dobro da čini prvi dio još boljim“, rekao je Peter Farelly. „Radili smo scenarij dvije godine. Nismo ga htjeli napraviti ukoliko ne bude dobar kao prvi dio – nismo ga htjeli uništiti.“

Što se tiče radnje, objasnio je kako se nastavlja u sadašnjosti. Ukratko se objasni što se događalo u njihovim životima u posljednjih 18 godina. „I tada se nešto dogodi i brzo se krene u akciju“.

Plan je ovakav – snimanje bi trebalo početi ove jeseni, tako da nastavak izađe 2014. godine, na dvadesetu obljetnicu izlaska prvog dijela. Farellyji su uzbuđeni što će Harry i Lloyd ponovno ugledati svjetlo dana i ekrana nakon 20 godina. Sudeći po njihovoj euforiji, a i poznatom talentu, mogla bi se likovima nasmiješiti sreća. Možda ovaj put ipak uđu u bus sa Šveđankama?

(Visited 67 times, 1 visits today)

Komentari