Istaknuto
24.04.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svake srijede izdvajamo najzanimljivije domaće i regionalne singlove, a na vama je da odaberete svog favorita. Bacite uho i na našu preporuku stranih noviteta.

22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

Film

Dumb & Dumber To: opet ćemo gledati Harryja i Lloyda

20.06.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 1 minuta

Photo: Facebook

Photo: Facebook

Warner Bros.i New Line Cinema nedavno su odbili realiziranje nastavka po nekima kultnog filma – Glup i gluplji, iliti ga Dumb & Dumber To. Međutim, da je to glupo ili još gluplje ne slažu se Universal Pictures i Red Granite Pictures, koji su objavili da će se film ostvariti. Braća Farelly već su napravili scenarij, a kako kažu, ovaj su trenutak čekali dugo.

„Kažem vam, ovo je malo remek djelo. Toliko je dobro da čini prvi dio još boljim“, rekao je Peter Farelly. „Radili smo scenarij dvije godine. Nismo ga htjeli napraviti ukoliko ne bude dobar kao prvi dio – nismo ga htjeli uništiti.“

Što se tiče radnje, objasnio je kako se nastavlja u sadašnjosti. Ukratko se objasni što se događalo u njihovim životima u posljednjih 18 godina. „I tada se nešto dogodi i brzo se krene u akciju“.

Plan je ovakav – snimanje bi trebalo početi ove jeseni, tako da nastavak izađe 2014. godine, na dvadesetu obljetnicu izlaska prvog dijela. Farellyji su uzbuđeni što će Harry i Lloyd ponovno ugledati svjetlo dana i ekrana nakon 20 godina. Sudeći po njihovoj euforiji, a i poznatom talentu, mogla bi se likovima nasmiješiti sreća. Možda ovaj put ipak uđu u bus sa Šveđankama?

(Visited 88 times, 1 visits today)

Komentari