Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Dvostruki koncert S.A.R.S.a za odabrane

04.01.2013. Domagoj PuškarićVrijeme čitanja: 1 minuta
Photo: Facebook/Filip Andrejević

Photo: Facebook/Filip Andrejević

Joe Satriani će u Zagreb doći za par mjeseci, a sljedeći tjedan, 11. i 12. siječnja, u KSET će, neposredno prije izlaska novog albuma, doći njegova “Sveže amputirana ruka (S)” iliti S.A.R.S. Ovaj dvostruki koncert dokaz je interesa zagrebačke publike za jedan od najaktivnijih i najtraženijih bendova na ovim prostorima. Cijena karata u pretprodaji je 60kn, a na ulazu 70kn.

Mali prostor omogućiti će bendu da na malom uzorku kroz dvije večeri isproba pjesme s nadolazećeg albuma. S.A.R.S. je već nekoliko puta nastupao na brucošijadi FER-a, a ovo je njihov prvi koncert u KSET-u.

(Visited 62 times, 2 visits today)

Komentari