Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Earl Sweatshirt predstavio pet novih pjesama

30.12.2014. Lucija Jakelić
Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Dvadesetogodišnji mladi reper i producent Earl Sweatshirt (Thebe Neruda Kgositsile) javnosti je uživo predstavio nekoliko novih pjesama. Naime, tijekom koncerta kojeg je održao u Kaliforniji (Observatory venue, Santa Ana) izveo je dvije pjesme naslovljene Faucet i Hell, te otpjevao nekoliko isječaka još nenaslovljenih novih pjesama. Srećom, kamere fanova zabilježile su sve izvedene pjesme pa ih u nastavku možete sa zadovoljstvom preslušati:

Faucet:

Hell:

(ovaj broj navodno govori o vožnji pod utjecajem)

Novi glazbeni materijal vjerojatno će se naći na još nepotvrđenom novom albumu nakon posljednjeg iz 2013. naslovljenog ”Doris”. Iako službene potvrde nije bilo, u kolovozu je na Twitteru  osvanuo Earlov tweet o već dovršenom posve novom albumu kojeg je finalizirao u lipnju i da svi oni koji ga očekuju moraju jednostavno – zašutjeti i pričekati.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari