Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Earl Sweatshirt predstavio pet novih pjesama

30.12.2014. Lucija Jakelić
Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Dvadesetogodišnji mladi reper i producent Earl Sweatshirt (Thebe Neruda Kgositsile) javnosti je uživo predstavio nekoliko novih pjesama. Naime, tijekom koncerta kojeg je održao u Kaliforniji (Observatory venue, Santa Ana) izveo je dvije pjesme naslovljene Faucet i Hell, te otpjevao nekoliko isječaka još nenaslovljenih novih pjesama. Srećom, kamere fanova zabilježile su sve izvedene pjesme pa ih u nastavku možete sa zadovoljstvom preslušati:

Faucet:

Hell:

(ovaj broj navodno govori o vožnji pod utjecajem)

Novi glazbeni materijal vjerojatno će se naći na još nepotvrđenom novom albumu nakon posljednjeg iz 2013. naslovljenog ”Doris”. Iako službene potvrde nije bilo, u kolovozu je na Twitteru  osvanuo Earlov tweet o već dovršenom posve novom albumu kojeg je finalizirao u lipnju i da svi oni koji ga očekuju moraju jednostavno – zašutjeti i pričekati.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari