Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Earl Sweatshirt predstavio pet novih pjesama

30.12.2014. Lucija Jakelić
Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Dvadesetogodišnji mladi reper i producent Earl Sweatshirt (Thebe Neruda Kgositsile) javnosti je uživo predstavio nekoliko novih pjesama. Naime, tijekom koncerta kojeg je održao u Kaliforniji (Observatory venue, Santa Ana) izveo je dvije pjesme naslovljene Faucet i Hell, te otpjevao nekoliko isječaka još nenaslovljenih novih pjesama. Srećom, kamere fanova zabilježile su sve izvedene pjesme pa ih u nastavku možete sa zadovoljstvom preslušati:

Faucet:

Hell:

(ovaj broj navodno govori o vožnji pod utjecajem)

Novi glazbeni materijal vjerojatno će se naći na još nepotvrđenom novom albumu nakon posljednjeg iz 2013. naslovljenog ”Doris”. Iako službene potvrde nije bilo, u kolovozu je na Twitteru  osvanuo Earlov tweet o već dovršenom posve novom albumu kojeg je finalizirao u lipnju i da svi oni koji ga očekuju moraju jednostavno – zašutjeti i pričekati.

(Visited 43 times, 2 visits today)

Komentari