Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Earl Sweatshirt predstavio pet novih pjesama

30.12.2014. Lucija JakelićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Foto: facebook.com/earlsweatshirt

Dvadesetogodišnji mladi reper i producent Earl Sweatshirt (Thebe Neruda Kgositsile) javnosti je uživo predstavio nekoliko novih pjesama. Naime, tijekom koncerta kojeg je održao u Kaliforniji (Observatory venue, Santa Ana) izveo je dvije pjesme naslovljene Faucet i Hell, te otpjevao nekoliko isječaka još nenaslovljenih novih pjesama. Srećom, kamere fanova zabilježile su sve izvedene pjesme pa ih u nastavku možete sa zadovoljstvom preslušati:

Faucet:

Hell:

(ovaj broj navodno govori o vožnji pod utjecajem)

Novi glazbeni materijal vjerojatno će se naći na još nepotvrđenom novom albumu nakon posljednjeg iz 2013. naslovljenog ”Doris”. Iako službene potvrde nije bilo, u kolovozu je na Twitteru  osvanuo Earlov tweet o već dovršenom posve novom albumu kojeg je finalizirao u lipnju i da svi oni koji ga očekuju moraju jednostavno – zašutjeti i pričekati.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari