Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Editorsi objavili online dokumentarac

23.06.2013. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Editors

Foto: facebook.com/ Editors

Dok se pripremaju za INmusic i 26. lipnja, fanove slavnih britanskih indie rockera Editors, razveseliti će i vijest o njihovom novom dokumentarcu. Još jučer je postavljen na službeni Youtube kanal benda i dio je promocije išćekivanog albuma “The Weight Of Your Love”, koji službeno izlazi 1. srpnja. Prikazuje mnogobrojne intervjue benda u kojima se priča i o odlasku Chrisa Urbanovitza koji je osnovao Editorse i prošle godine izišao iz benda.  Uz sve to na dokumentarcu su zabilježeni i mnogi nastupi, kao i oni u Nashvillu te isječci  iz studija tokom snimanja novog albuma.

S nadolazećeg albuma je do sada izišla pjesma “A Ton of Love”. Frontman Tom Smith govori da se u novom materijalu dotiču alt rocka i americane te da se radi o neobičnoj vrsti ljubavnih pjesama. Za čuti album ćemo trebati sačekati još kojih tjedan dana, do tada možemo pratiti njihov službeni Youtube kanal, na kojem u zadnje vrijeme redovito objavljuju snimke i isječke live nastupa.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari