Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Editorsi objavili online dokumentarac

23.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Editors

Foto: facebook.com/ Editors

Dok se pripremaju za INmusic i 26. lipnja, fanove slavnih britanskih indie rockera Editors, razveseliti će i vijest o njihovom novom dokumentarcu. Još jučer je postavljen na službeni Youtube kanal benda i dio je promocije išćekivanog albuma “The Weight Of Your Love”, koji službeno izlazi 1. srpnja. Prikazuje mnogobrojne intervjue benda u kojima se priča i o odlasku Chrisa Urbanovitza koji je osnovao Editorse i prošle godine izišao iz benda.  Uz sve to na dokumentarcu su zabilježeni i mnogi nastupi, kao i oni u Nashvillu te isječci  iz studija tokom snimanja novog albuma.

S nadolazećeg albuma je do sada izišla pjesma “A Ton of Love”. Frontman Tom Smith govori da se u novom materijalu dotiču alt rocka i americane te da se radi o neobičnoj vrsti ljubavnih pjesama. Za čuti album ćemo trebati sačekati još kojih tjedan dana, do tada možemo pratiti njihov službeni Youtube kanal, na kojem u zadnje vrijeme redovito objavljuju snimke i isječke live nastupa.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari