Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Editorsi objavili online dokumentarac

23.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Editors

Foto: facebook.com/ Editors

Dok se pripremaju za INmusic i 26. lipnja, fanove slavnih britanskih indie rockera Editors, razveseliti će i vijest o njihovom novom dokumentarcu. Još jučer je postavljen na službeni Youtube kanal benda i dio je promocije išćekivanog albuma “The Weight Of Your Love”, koji službeno izlazi 1. srpnja. Prikazuje mnogobrojne intervjue benda u kojima se priča i o odlasku Chrisa Urbanovitza koji je osnovao Editorse i prošle godine izišao iz benda.  Uz sve to na dokumentarcu su zabilježeni i mnogi nastupi, kao i oni u Nashvillu te isječci  iz studija tokom snimanja novog albuma.

S nadolazećeg albuma je do sada izišla pjesma “A Ton of Love”. Frontman Tom Smith govori da se u novom materijalu dotiču alt rocka i americane te da se radi o neobičnoj vrsti ljubavnih pjesama. Za čuti album ćemo trebati sačekati još kojih tjedan dana, do tada možemo pratiti njihov službeni Youtube kanal, na kojem u zadnje vrijeme redovito objavljuju snimke i isječke live nastupa.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Komentari