Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Egipatski dance parti u petak: U Mikser dolazi Egyptian Lover!

12.03.2014. Ziher.hr

unnamed (1)Iz uvijek tople i sunčane Kalifornije u klub Mikser u petak, 14.03.2014. stiže Egyptian Lover. Elektro faraon, pravim imenom Greg James Broussard, svoj glazbeni izričaj gradi od 1982. godine kada se u pravoj West Coast maniri prepustio čarima hip-hopa. Njegovi počeci zabilježeni su na mix kasetama na koje je nasnimavao svoje repanje. Brzo je pronašao svoju publiku koja je iz mjeseca u mjesec tražila nove snimke, što mu je uvelike pomoglo da postane članom Uncle Jamm’s Armyja.

unnamedKaže kako njegovu mjuzu svrstavaju u electro, hip hop, rap i old school, ali za njega je to glazba za ples. Jedan od najvećih hitova ‘Egypt, Egypt’ često pronalazi svoje mjesto u setovima mnogih DJ-eva, a u petak se očekuje znojan dance floor ispunjen zavodljivim bitovima koji vam neće dati mira cijelu noć.

Kompletan dojam vrhunske plesne glazbe upotpunit će sintetički funk, elektronički boogie i kozmički disko pod direktorskom palicom Qwertyja, a dodatni začin ovom plesnom mikseravanju dolazi u obliku dark wavea, electro techna i synth tonova koje najbolje poznaje Zarkoff.

Na katu kluba rasplesat će vas funkastična ekipa STANK! crew – KutMasta Mirko & Werft.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari