Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Eminem i Big Sean snimaju zajedničku pjesmu?

28.04.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Sudeći prema tvrdnjama Dr. Drea, Eminem je blizu završetka snimanja osmog solo albuma, čiji se izlazak očekuje nešto kasnije ove godine. Zbog slike koju je Big Sean objavio na Instagramu, krenule su glasine da Eminem i Big Sean, koji je nedavno izrazio svoje divljenje prema njemu, surađuju zajedno na pjesmi koja bi se trebala naći na novom albumu Eminema.

Podsjetimo, u prosincu je objavljeno da će Eminem biti headliner Reading and Leeds festivala koji će trajati od 23. do 25.  kolovoza te je najavio da će održati veliki irski koncert u Slane Castleu, 17. kolovoza.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari