Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Emma Watson u novoj fantasy sagi

15.06.2013. Nikola Šimić
facebook.com

facebook.com

Hermione Granger je uloga koja će bez sumnje uvijek biti prva stvar koja nam pada na pamet kad pomislimo na Emmu Watson. No, kroz posljednje dvije godine Watson se ipak pokušava udaljiti od Hermione ulogama u kritičkim uspjesima kao što su The Perks of Being a Wallflower i nedavnom This is The End. Kad tomu pridodamo film Noah Darrena Aronofskyog i nadolazeći The Bling Ring Sofije Coppole, vidljivo je kako je Emma dokazala ono što su mnogi tvrdili nakon završetke sage o Harryju Potteru. Očekivano, ona je (među glavnom trojkom) napravila najlakšu tranziciju u druge hollywoodske uloge i najbrže se odvojila od sage koja ju proslavila i obogatila.

No, sada se vraća svojim fantasy korijenima u adaptaciji nadolazeće knjige Queen of the Tearling (prva u trilogiji) koja se opisuje kao Game of Thrones u budućnosti, nakon standardne prirodne katastrofe. Watson bi trebala odigrati glavnu ulogu 19-godišnjakinje koja se suprotstavlja glavnoj negativki poznatog imena Crvena kraljica u mogućoj trilogiji.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Komentari