Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Eric Clapton izdaje novi album

29.01.2013. Ida Bencun

Clapton Old Sock

Eric Clapton je ponovno u akciji. Nakon najave za svjetsku turneju, legendarni glazbenik najavio je i izlazak novog albuma 12. ožujka pod nazivom „Old Sock“. To je njegov 21. studijski album te prvi album koji je izdao od 2010. godine. Ove godine ima više razloga za slavlje jer uz „Old Sock“ slavi i 50 godina karijere.

Novi album je kolekcija njemu omiljenih pjesama te uključuje dvije nove pjesme „Every Little Thing“ i „Gotta Get Over“. Na albumu ima više suradnika, a posebno treba spomenuti Paula McCartneyja koji mu se pridružio na „All Of Me“. Claptonov bend s kojim će u turneju čine Doyle Bramhall II, Steve Jordan, Chris Stainton i Willie Weeks te novopridošli Paul Carrack i Greg Leisz.

Popis pjesama za Old Sock:

1. Further On Down The Road

2. Angel

3. The Folks Who Live On The Hill

4. Gotta Get Over

5. Till Your Well Runs Dry

6. All Of Me

7. Born To Lose

8. Still Got The Blues

9. Goodnight Irene

10. Your One and Only Man

11. Every Little Thing

12. Our Love Is Here To Stay

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari