Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Eric Clapton izdaje novi album

29.01.2013. Ida BencunVrijeme čitanja: 1 minuta

Clapton Old Sock

Eric Clapton je ponovno u akciji. Nakon najave za svjetsku turneju, legendarni glazbenik najavio je i izlazak novog albuma 12. ožujka pod nazivom „Old Sock“. To je njegov 21. studijski album te prvi album koji je izdao od 2010. godine. Ove godine ima više razloga za slavlje jer uz „Old Sock“ slavi i 50 godina karijere.

Novi album je kolekcija njemu omiljenih pjesama te uključuje dvije nove pjesme „Every Little Thing“ i „Gotta Get Over“. Na albumu ima više suradnika, a posebno treba spomenuti Paula McCartneyja koji mu se pridružio na „All Of Me“. Claptonov bend s kojim će u turneju čine Doyle Bramhall II, Steve Jordan, Chris Stainton i Willie Weeks te novopridošli Paul Carrack i Greg Leisz.

Popis pjesama za Old Sock:

1. Further On Down The Road

2. Angel

3. The Folks Who Live On The Hill

4. Gotta Get Over

5. Till Your Well Runs Dry

6. All Of Me

7. Born To Lose

8. Still Got The Blues

9. Goodnight Irene

10. Your One and Only Man

11. Every Little Thing

12. Our Love Is Here To Stay

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari