Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Sin City: Eva Green je dama za koju se ubija!

30.01.2013. Valentina Botica

599802_312829128812216_1547923222_n

Eva Green, glumica poznata po filmovima Casino Royale i Dark Shadows, dobila je ulogu femme fatale Ave Lord u Sin City: A Dame To Kill For prema stripu Franka Millera, kako objavljuju Dimension Films.

Miller svoju Avu Lord opisuje kao „ostvarenje čovjekovih najvećih snova, ali i njegovu najgoru noćnu moru“.
Redatelji Robert Rodriguez i Frank Miller (koji je napisao i scenarij za film) izjavili su: „Htjeli smo podijeliti ovu informaciju već duže vrijeme. Ava Lord je jedna od najsmrtonosnijih i najfascinantnijih stanovnika Sin Cityja. Od početka smo znali da će glumica morati biti sposobna utjeloviti mnogobrojne karakteristike ove femme fatale, a to smo pronašli u Evi Green. Oduševljeni smo što će nam se pridružiti.“

Osim Eve Green, u filmu ćemo gledati i legendarnu staru ekipu, a to su Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson i Jaime King, a novi nam dolaze Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Christopher Meloni i drugi.

Eva Green glumi u još jednom nadolazećem filmu po Millerovom stripu, 300: Rise of an Empire.

Sin City: A Dame to Kill For sadrži dvije originalne Millerove priče, s novim dijelovima, od kojih će se neki preklapati s pričama iz prvog dijela, koji je izašao 2005. Ova je priča ona najpoznatija u Millerovom serijalu, a prati lika Dwighta McCarthyja (Josh Brolin) koji se ponovno spaja sa svojom starom strašću, Avom.

Snimanje je već počelo u Rodriguezovom studiju Troublemaker Studios u Austinu, a izlazak filma najavljen je za 4. listopada.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari