Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

F5 u četvrtak garantiraju dobar provod u KSET-u

28.01.2015. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Bend koji je hit na američkim radio postajama, a sluša se i u Poljskoj, F5 nastupit će u kultnom zagrebačkom klubu KSET 29. siječnja. Nedavno su nastupali na Rock Off festivalu, a prošle su godine dogurali i do finala HR Demo kluba. Nadovezuju se na rad grupe Fali V koji su 1996. godine osnovali Robert Nappholz i Pavo Tonković. F5 se odlikuje energičnim zvukom s istančanim osjećajem za detalje, funky grooveom, hipnostičkom atmosferom i visokim izvođačkim standardima.

Tijekom proteklih petnaest godina, bend je redovito hvaljen zbog snažnih i uvjerljivih nastupa uživo kojima će se nesumnjivo pridružiti i nadolazeći nastup u KSET-u. Grupu čine Nikolina Kovačević kao vokal, Robert Nappholz na klavijaturama, Mirko Kolovrat na gitaru, Jakov Kolega na basu i Filip Hrelja na bubnjevima. Osvježena postava sada se priprema za koncertnu promociju novog albuma „Organik“ koja će započeti uskoro.

R’n’R trio iz Samobora, NO! Mozzart će nastupati kao predgrupa F5. Kada su nastupali na turnejama po Europi, Exit festivalu i prošle godine na INmusic festivalu u sastavu ih je bilo devet, a danas se vraćaju kao trojac dokazujući da manji broj članova ne znači i manju kvalitetu glazbe. Zoran Vujanović kao vokal i gitarist, Srđan Kos na basu i Nicolas Sinković na bubnjevima rade na novim žestokim pjesmama, a uskoro izdaju i svoj drugi album.

Ulaz se otvara u 20:00 sati, a kartu po cijeni od 20kn može se nabaviti u KSET-u na dan koncerta

 

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari