Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

F5 u četvrtak garantiraju dobar provod u KSET-u

28.01.2015. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Bend koji je hit na američkim radio postajama, a sluša se i u Poljskoj, F5 nastupit će u kultnom zagrebačkom klubu KSET 29. siječnja. Nedavno su nastupali na Rock Off festivalu, a prošle su godine dogurali i do finala HR Demo kluba. Nadovezuju se na rad grupe Fali V koji su 1996. godine osnovali Robert Nappholz i Pavo Tonković. F5 se odlikuje energičnim zvukom s istančanim osjećajem za detalje, funky grooveom, hipnostičkom atmosferom i visokim izvođačkim standardima.

Tijekom proteklih petnaest godina, bend je redovito hvaljen zbog snažnih i uvjerljivih nastupa uživo kojima će se nesumnjivo pridružiti i nadolazeći nastup u KSET-u. Grupu čine Nikolina Kovačević kao vokal, Robert Nappholz na klavijaturama, Mirko Kolovrat na gitaru, Jakov Kolega na basu i Filip Hrelja na bubnjevima. Osvježena postava sada se priprema za koncertnu promociju novog albuma „Organik“ koja će započeti uskoro.

R’n’R trio iz Samobora, NO! Mozzart će nastupati kao predgrupa F5. Kada su nastupali na turnejama po Europi, Exit festivalu i prošle godine na INmusic festivalu u sastavu ih je bilo devet, a danas se vraćaju kao trojac dokazujući da manji broj članova ne znači i manju kvalitetu glazbe. Zoran Vujanović kao vokal i gitarist, Srđan Kos na basu i Nicolas Sinković na bubnjevima rade na novim žestokim pjesmama, a uskoro izdaju i svoj drugi album.

Ulaz se otvara u 20:00 sati, a kartu po cijeni od 20kn može se nabaviti u KSET-u na dan koncerta

 

Komentari