Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Novi ljetni festival “Beats, Beer & Boogaloo”

01.03.2017. Ziher.hrFoto: www.thegarden.hr

Beats, Beer & Boogaloo je najnoviji festival na hrvatskoj obali koji povezuje ljubitelje craft piva, sunca i mora, te funk i soul glazbe, a iza projekta stoje The Garden timCraig Charles, legendarni glumac iz serije Crveni Patuljak te omiljeni funk i soul DJ

The Garden tim i The Craig Charles Funk and Soul Club predstavljaju Beats, Beer & Boogaloo, novi festival na hrvatskoj obali, koji će se održati od 13. do 17. srpnja 2017.

Smješten na jednoj od najljepših festivalskih lokacija, u The Garden Resortu u Tisnom, festival predstavlja jedinstveni spoj craft piva iz cijelog svijeta kao i sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, a lineup će kreirati Craig Charles, legendarni glumac i jedan od najomiljenijih britanskih DJ-eva. Festival predstavlja zabave na brodovima, večeri u klubu Barbarella’s, street food koncept, vođene ture i testiranja piva, karnevalsku povorku ulicama Tisnog i mnoga iznenađenja, a prva imena s lineupa bit će otkrivena u ožujku.

Beats, Beer & Boogaloo festival donosi novi koncept u Hrvatsku i cijelu regiju. The Garden Festival je stavio našu zemlju na festivalsku mapu svijeta, a osnivači Nick i Charlotte Colgan  su pokrenuli cijelu festivalsku scenu s jednim od najpoznatijih glazbenih događaja. Nakon što je The Garden Festival ugašen poslije 10 godina postojanja, započeli su do sada najambiciozniji projekt, te su u Zagrebu otvorili craft pivovaru The Garden Brewery koja je proizvodni pogon, ali i mjesto sjajnih glazbenih i raznih programa. Do sada su proizveli 17 stilova piva, besplatno dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, a dostava je omogućena i u 25 zemalja EU, te je The Garden Brewery proglašena najboljom novom craft pivovarom u Hrvatskoj za prošlu godinu, po odluci čitatelja međunarodne stranice RateBeer.com.

Craig Charles Foto: Press

Craig Charles, legendarni glumac, voditelj i radijski urednik je jedan od najomiljenijih funk i soul DJ-eva u Ujedinjenom Kraljevstvu. Od početaka uz seriju Crveni Patuljak preko emisije Robot Wars, Craig je istinska ikona nakon desetljeća emitiranja svoje emisije na radiju BBC 6 Music.

Ideja za  Beats, Beer & Boogaloo je počela kada je Craig Charles posjetio The Garden Brewery, te su zajedno osmislili novi festival, nastavljajući se na Craigovu želju da organizira događaj u Hrvatskoj, te Colganove ideje da ponovo organizira festival. Partnerstvo s Craig Charlesom spaja njegovo enciklopedijsko znanje o glazbi, te iskustvo The Garden tima u organizaciji festivala i njihov najnoviji pothvat craft pivovare. Svemu tome dodan je i cijeli raspon craft piva iz cijelog svijeta koji će označiti ljeto u Hrvatskoj i premijerno izdanje festivala.

Beats, Beer & Boogaloo povezat će sve generacije, ljubitelje craft piva, sunca i mora, te naravno sjajne glazbe.

Ulaznice

Ograničena cijena promo ulaznica za regiju po 350 kuna kreće u prodaju u srijedu 1. ožujka. Registrirajte se na www.beatsbeerandboogaloo.com.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Komentari