Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Vizart

Festival tijela u gradu: Zagreb, volim te!

12.09.2014. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Zagreb volim te!, festival nazvan po istoimenom performansu Tomislava Gotovca, održat će se u subotu 13. rujna na nekoliko lokacija u gradu. Nazvan još i Festivalom tijela u gradu, osmišljen je i kao platforma koja okuplja umjetnike koji kroz svoj rad(s naglaskom na performans) istražuju vezu tijela i javnog prostora. Konfrontacija golog tijela i javnog prostora tema je festivala i ističe ikonički izraz bunta kojim se želi ukazati na negativan tretman individue od strane sustava.U vremenu politiziranja tjelesnosti u kojem je tijelo istovremeno estetski objekt, žrtva i nositelj poruke kojom upozorava na represiju i nezadovoljstvo. Program festivala počinje u 11 sati s performansom Zagreb Dreaming(8 hours) američko-korejske umjetnice Miru Kim na Teslinom platou.

Komentari