Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Vizart

Festival tijela u gradu: Zagreb, volim te!

12.09.2014. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Zagreb volim te!, festival nazvan po istoimenom performansu Tomislava Gotovca, održat će se u subotu 13. rujna na nekoliko lokacija u gradu. Nazvan još i Festivalom tijela u gradu, osmišljen je i kao platforma koja okuplja umjetnike koji kroz svoj rad(s naglaskom na performans) istražuju vezu tijela i javnog prostora. Konfrontacija golog tijela i javnog prostora tema je festivala i ističe ikonički izraz bunta kojim se želi ukazati na negativan tretman individue od strane sustava.U vremenu politiziranja tjelesnosti u kojem je tijelo istovremeno estetski objekt, žrtva i nositelj poruke kojom upozorava na represiju i nezadovoljstvo. Program festivala počinje u 11 sati s performansom Zagreb Dreaming(8 hours) američko-korejske umjetnice Miru Kim na Teslinom platou.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Komentari