Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Vizart

Festival tijela u gradu: Zagreb, volim te!

12.09.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Zagreb volim te!, festival nazvan po istoimenom performansu Tomislava Gotovca, održat će se u subotu 13. rujna na nekoliko lokacija u gradu. Nazvan još i Festivalom tijela u gradu, osmišljen je i kao platforma koja okuplja umjetnike koji kroz svoj rad(s naglaskom na performans) istražuju vezu tijela i javnog prostora. Konfrontacija golog tijela i javnog prostora tema je festivala i ističe ikonički izraz bunta kojim se želi ukazati na negativan tretman individue od strane sustava.U vremenu politiziranja tjelesnosti u kojem je tijelo istovremeno estetski objekt, žrtva i nositelj poruke kojom upozorava na represiju i nezadovoljstvo. Program festivala počinje u 11 sati s performansom Zagreb Dreaming(8 hours) američko-korejske umjetnice Miru Kim na Teslinom platou.

(Visited 141 times, 1 visits today)

Komentari