Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Filmić o 75 godina Supermana

15.10.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 2 minute

SUPERMAN

Redatelj posljednjeg Supermana Zack Snyder i Bruce Timm iz DC-a zajedno su stvorili kratki pregled starog superjunaka kroz godine postojanja. Povod za to je njegov 75. rođendan.  Timm je došao na ideju kako bi taj događaj trebalo nekako obilježiti te se obratio Snyderu koji je ubrzo došao na ideju dvominutnog pregleda, koji prati Supermana od njegova nastanka pa sve do njegova otjelovljenja u Snyderovoj režiji. Dakako, glazba koja ga prati je poznata Supermanova temica, a video završava logom koji prikazuje junaka i njegov vijoreći plašt iznad broja 75.

Video možete pogledati ovdje: Entertainment Weekly .

superman0 superman2 superman3 superman4 superman5

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari