Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Filmske verzije Flasha i Justice Leaguea?

21.07.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com / Flash

Foto: Facebook.com / Flash

Nakon što je nedavno najavljena fuzija Batmana i Supermana, stripovske megaludice ustraju u predoziranju publike filmovima o superherojima. Tako je najnovija vijest upravo neslužbena najava filmova o Flashu i Justice Leagueu. Naime, oba projekta bi trebala započeti uskoro, a završiti 2016., odnosno 2017.

Prisjetimo se, od prije nekoliko godina imamo kontinuiranu mogućnost gledati Iron Mana, Batmana, Supermana, Thora, Hulka, Avengerse, Captaina Americu, Spidermana, X Mene, Wolverinea itd. Nije ni čudo što je junak Kick Assa odlučio postati istoimeni superheroj. Kako bilo, ljubiteljima filmova ove vrste ostaje pričekati i vidjeti hoće li najavljeno razočarati ili oduševiti. Ostalima – skromno se nadati kako Marvel neće odlučiti napraviti spin – offove o apsolutno svim pripadnicima X Men ekipe.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari