Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Filmske verzije Flasha i Justice Leaguea?

21.07.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com / Flash

Foto: Facebook.com / Flash

Nakon što je nedavno najavljena fuzija Batmana i Supermana, stripovske megaludice ustraju u predoziranju publike filmovima o superherojima. Tako je najnovija vijest upravo neslužbena najava filmova o Flashu i Justice Leagueu. Naime, oba projekta bi trebala započeti uskoro, a završiti 2016., odnosno 2017.

Prisjetimo se, od prije nekoliko godina imamo kontinuiranu mogućnost gledati Iron Mana, Batmana, Supermana, Thora, Hulka, Avengerse, Captaina Americu, Spidermana, X Mene, Wolverinea itd. Nije ni čudo što je junak Kick Assa odlučio postati istoimeni superheroj. Kako bilo, ljubiteljima filmova ove vrste ostaje pričekati i vidjeti hoće li najavljeno razočarati ili oduševiti. Ostalima – skromno se nadati kako Marvel neće odlučiti napraviti spin – offove o apsolutno svim pripadnicima X Men ekipe.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari