Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Florence + the Machine objavili video ‘How big, how blue, how beautiful’ s novom glazbom

10.02.2015. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/rockwerchter / Florence + the Machine

Foto: facebook.com/rockwerchter / Florence + the Machine

Florence + the Machine nenajavljeno su objavili video imena How big, how blue, how beautiful koji prati nova glazba od benda. Ne zna se zasad je li riječ o cijeloj pjesmi ili samo isječku, a video su režirali Tabitha Denholm i Vincent Haycock. U video Florence pleše s još jednom, njoj veoma sličnom osobom u praznom amfiteatru, a glazba je pretežito instrumentalna uz bogate puhače dionice.

Video nastavlja hype stvoren oko dugoočekivanog trećeg studijskog albuma osebujne Florence Welch i pratećeg joj benda. Florence i bend su navodno novi album u cijelosti jučer odsvirali na privatnoj zabavi u Londonu, na kojoj su se našli Jessie Ware te članovi bendova Spector i The xx. Neka od imena odsviranih pjesama su Ship to Wreck, Delilah, Caught i What kind of man, koji je danas na iTunesu najavljen kao prvi singl zasad neimenovanog albuma. Posljednji album, „Ceremonials“ Florence i Machine izdali su 2011. godine. Florence će ovog ljeta biti headliner najvećih europskih festivala poput Rock Werchter, Roskilde, Sziget, Benicassim, Southside i Hurricane, a kladioničari je smatraju glavnim favoritom za headlinera Glastonburyja. Bilo bi divno da navrate i do Zagreba na INmusic festival.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari