Istaknuto
22.10.2018.

Knjige su odličan izbor u svakom slučaju! Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

Glazba

Florence Welch predstavila dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma

05.03.2015. Nikolina Lončar
Foto:facebook.com/florenceandthemachine

Foto:facebook.com/florenceandthemachine

Nakon što su objavili pjesmu What kind of man i pripadajući provokativan spot,  Florence i njena mašina vraćaju se s dvije nove numere. Radi se o pjesmama Third Eye i St. Jude koje su odsvirali uživo na jučerašnjem koncertu u Londonu. Ove dvije skladbe naći će se na nadolazećem albumu “How Big How Blue How Beautiful” čiji je izlazak zakazan za 2. lipnja. Pjesme su zasad dostupne samo u live aranžamanu, a bacati uho možete u priloženim linkovima.

S obzirom na to da su prošle gotovo četiri godine od posljednjeg albuma “Ceremonials”, nove pjesme dolaze kao ugodno osvježenje nakon ove stanke, a čini se da je Florence Welch uložila puno energije u njen treći album. Bar takav dojam ostavljaju ove tri pjesme koje smo dosad čuli, a i svojevrsni video/trailer kojeg je objavila povodom najave izlaska novog diskografskog uratka.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari