Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Florence Welch predstavila dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma

05.03.2015. Nikolina Lončar
Foto:facebook.com/florenceandthemachine

Foto:facebook.com/florenceandthemachine

Nakon što su objavili pjesmu What kind of man i pripadajući provokativan spot,  Florence i njena mašina vraćaju se s dvije nove numere. Radi se o pjesmama Third Eye i St. Jude koje su odsvirali uživo na jučerašnjem koncertu u Londonu. Ove dvije skladbe naći će se na nadolazećem albumu “How Big How Blue How Beautiful” čiji je izlazak zakazan za 2. lipnja. Pjesme su zasad dostupne samo u live aranžamanu, a bacati uho možete u priloženim linkovima.

S obzirom na to da su prošle gotovo četiri godine od posljednjeg albuma “Ceremonials”, nove pjesme dolaze kao ugodno osvježenje nakon ove stanke, a čini se da je Florence Welch uložila puno energije u njen treći album. Bar takav dojam ostavljaju ove tri pjesme koje smo dosad čuli, a i svojevrsni video/trailer kojeg je objavila povodom najave izlaska novog diskografskog uratka.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari