Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Florence Welch predstavila dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma

05.03.2015. Nikolina LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:facebook.com/florenceandthemachine

Foto:facebook.com/florenceandthemachine

Nakon što su objavili pjesmu What kind of man i pripadajući provokativan spot,  Florence i njena mašina vraćaju se s dvije nove numere. Radi se o pjesmama Third Eye i St. Jude koje su odsvirali uživo na jučerašnjem koncertu u Londonu. Ove dvije skladbe naći će se na nadolazećem albumu “How Big How Blue How Beautiful” čiji je izlazak zakazan za 2. lipnja. Pjesme su zasad dostupne samo u live aranžamanu, a bacati uho možete u priloženim linkovima.

S obzirom na to da su prošle gotovo četiri godine od posljednjeg albuma “Ceremonials”, nove pjesme dolaze kao ugodno osvježenje nakon ove stanke, a čini se da je Florence Welch uložila puno energije u njen treći album. Bar takav dojam ostavljaju ove tri pjesme koje smo dosad čuli, a i svojevrsni video/trailer kojeg je objavila povodom najave izlaska novog diskografskog uratka.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari