Istaknuto
13.07.2017.

Osim što Šimek aktivno radi na novim materijalima, publiku će počastiti dvostrukim nastupom na Ferragosto JAM festivalu u Orahovici. Na Izštekanom stageu predstavlja se u solo izdanju, dok će sa svojim matičnim bendom She Loves Pablo nastupiti na glavnoj pozornici kao support metal divovima braći Cavalera, osnivačima čuvene Sepulture. Povodom tih nastupa i novog singla razgovarali s jednim od najboljih vokala hrvatske scene.

09.07.2017.

U skrivenim ambijentima diljem Lijepe naše i ovog nas ljeta čekaju najpoznatiji dramski naslovi, opere i baleti. Provjerite što sve nude Dubrovačke ljetne igre, Splitsko ljeto, Kazalište Ulysses, Riječke ljetne noći, Histrioni i Ljetne noći Teatra Exit.

Glazba

FNC Diverzant, Muscle Tribe i DeLorean Band pojačavaju Cunami Fest #7

28.06.2017. Ziher.hrFoto: Cunami Promotion

U velikom dvorištu Močvare 9. rujna održat će se Cunami Fest #7, koji nakon šest godina izlazi iz anonimnosti i najavljuje spektakularni lineup. Poznati su gotovo izvođači, a kultnom Debelom Precjedniku pridružuju se FNC Diverzant, Muscle Tribe of Danger and Excellence i DeLorean Band.

Muscle Tribe of Danger and Excellence je žestoki rock stroj u kojem svaki od četvero članova dolazi iz različitih glazbenih pozadina, dugi niz godina djeluje na sceni te u bend unose dio svog glazbenog izražaja, tvoreći tako kombinaciju rock i metal stilova. MTDE svira energični rock usmjeren na jednostavnost i iskrenost. Dosadašnja izdanja i spotovi izvrsno su primljeni od strane domaće kritike, a pjevni i lako pamtljivi tekstovi na koncertima su uvijek praćeni sing-alonganjem.

FNC Diverzant, jedni od zadnjih punk rock romantičara na ovim prostorima, također će 9. rujna zasvirati u dvorištu Močvare. Legendardni dugavljanski punk rock bend na sceni već djeluje (pre)dugi niz godina, no nimalo ne posustaju, a s godinama su sve bolji i ljepši. Trenutno pripremaju novi album, a valjda će i dio novih materijala odsvirati na Cunami Festu.

U kasnim noćnim satima tulum će se preseliti indoors, u Klub Močvara, gdje volan preuzima DeLorean Bend, jedan od najboljih cover bendova na ovim prostorima. Počastit će nas energičnim nastupom te iz vas izvući zadnje atome snage. Svirat će se klasici bendova i izvođača: The Who, Jimi Hendrix, Cream, The Rolling Stones, Iron Butterfly, The Stooges, Black Flag, Fugazi, Nirvana, RHCP, The White Stripes, Kings Of Leon, Arctic Monkeys, Led Zeppelin, Queens of the Stone Age i many, many more.

Cunami Fest #7 organizira Cunami Promotion, a uskoro će otkriti i ime posljednjeg izvođača. Bendove će pojačati hladna piva i vrući burgeri te nezaobilazni DJ Kneža koji će se pobrinuti da ne nedostaje dobre mjuze između koncerata, a i nakon njih. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti za 60 kuna, dok će na dan festivala cijena biti 80 kuna.

Komentari