Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Foto – “Before Midnight”: Trilogija “Before” se nastavlja!

22.01.2013. Rebeka Lesac
foto:facebook.com/beforemidnight

foto:facebook.com/beforemidnightmovie

Publika Sundance festivala ovih dana ima privilegiju uživati u trećem nastavku “Before” trilogije, redatelja Richarda Linklatera koji nosi naziv  “Before Midnight”.

1995. izašao je prvi nastavak ovog simpatičnog indie ostvarenja o dvoje mladih ljudi koji se upoznaju u vlaku a kemija koja se tada osjećala, čini se,održala se i do trećeg nastavaka. “Before Sunrise” nas je upoznao sa dražesnom Francuskinjom Celine (Julie Delpy) i pomalo zbunjenim Amerikancem Jessejem (Ethan Hawke) čija se mladost izbija iz svakog koraka koji prave a želja za nečim novim i drugačijim izlazi im iz svake pore tijela. Tako smo 2004. dobili i nastavak, “Before Sunset”, koji je također osvojio gledatelje jedinstvenom i neobičnom ljubavnom pričom dvoje običnih ljudi. Da nam ih nije dosta, jer nas tjeraju da vjerujemo u sitne čarolije, dokazuje snimanje trećeg nastavka koji osvaja kritičare a 19. rujna dolazi i u kina.

Pogledajte kako Celine i Jessie izgledaju nakon što je prošlo 9 godina od posljednjeg susreta:

foto:facebook.com/beforemidnightmovie

foto:facebook.com/beforemidnight

foto:facebook.com/beforemidnightmovie

foto:facebook.com/beforemidnihgt
foto:facebook.com/beforemidnightmovie

 

(Visited 246 times, 1 visits today)

Komentari